Sexuální zpestření má mnoho podob. Tak se snadno může stát, že při hledání nových erotických hraček natrefíte na erotickou hru! A pokud jste milovníkem orálního sexu, hra s názvem Lollipop, která slibuje neobvyklé orální potěšení, vás jistě zaujme. Co v sobě skrývá?

Sex hrou

Vnést trochu hravosti do naší sexuality je určitě dobrý nápad. A zaměřit erotickou hru pouze na jednu praktiku sexuálních hrátek, je nápad přímo neobvyklý! Výběr orálního sexu je beze sporu dobrou volbou, neboť nabízí spoustu možností.

Tvůrci hry Lollipop však slibují ještě víc! Podtitulkem hry ,,staňte se mistry orálního sexu“ nás navnadí, že objevíme skrytá zákoutí a dopřejeme sobě i partnerovi nový rozměr orální rozkoše.

Na start!

Hra se skládá z hracího pole, 24 hracích kartiček, dvou figurek a hrací kostky. Hrací kartičky obsahují úkoly zvlášť pro ženy a muže a jsou rozděleny do tří kategorií: sweet, lollipop a delicious.

Úkolem hry je projet tratí tak, abyste jako první získali z každé kategorie jednu kartičku. Teprve po získání všech druhů kartiček bude partner tyto úkoly plnit. Dále hra obsahuje žetony, za které je možné kupovat kartičky nebo Povinnosti, což jsou úkoly, které hráči budou plnit i po skončení hry v průběhu následujících dní.

Prolomení ledů nebo pořádná jízda?

Hra je svými úkoly zaměřená různorodě. Najdete úkoly, které jsou vhodné pro prolomení ledů, zahození ostychu a pro vkročení do tajů orálního sexu. Jen málo úkolů se však vyznačuje tím, že jsou přínosnou inspirací i pro pokročilé milovníky hrátek s jazýčkem.

Kolik stojí Stolní erotická hra Lollipop
ZJISTIT CENU

Ve hře naleznete hodně „starých dobrých“ tipů, čím orální potěšení zpestřit. Hodně z těchto tipů naleznete v kdejakém článku o „zahnání nudy v posteli“. Přínos této hry je v tom, že vás opravdu dovede k tomu všechny tyto tipy postupně vyzkoušet a navodit atmosféru jiskřivé hravosti.

Pro něj

Úkoly, které mají přinést potěšení muži, v sobě mají určitý náboj, který ženu na splnění úkolu navnadí. Jsou napsány značně srozumitelněji než kartičky Pro ni. Mezi 12 úkoly se například skrývá:

,,Já si kleknu na postel, ty si lehni na záda takovým způsobem, abys mohla laskat moje valata. Já mezitím budu masturbovat svojí rukou. Chtěl bych vyvrcholit na tvých prsech. Pro muže je to velmi vzrušující pohled.“

,,Vezmi do pusy vrcholek mého penisu a olizuj ho – napodobuj při tom pohyb jazyku u hada: lehounce a rychle pohybuj jazykem do boků a nahoru a dolů.“

Pro ni

Kartičky, které jsou určeny pro slast ženy, jsou napsány podstatně více direktivně a ,,technicky“. Posuďte sami:

,,Pudendální nerv se nachází v klitorisu. Je to velice důležitý prvek orgasmu ženy, a největší vliv na jeho aktivitu má uložení noh ženy. U každé ženy se vyskytuje jedna nejsprávnější poloha noh, která tento nerv pomáhá dráždit. Společně najdeme takovou polohu mých noh, která mi poskytne nejvíce slasti.“

,,Musíš mě teď vzrušit do další hry. Masíruj a hlaď vnitřní stranu mých stehen a podbřišek…“

,,…poštěváček budeš jazykem laskat zleva doprava a nahoru a dolů – střídavě. Pamatuj, aby první pohyby byly jemné a pomalé, následně můžeš pozvolna stimulaci zrychlovat“

Počkej, přečtu si to znova…

Bohužel ne jednou se vám při čtení pravidel a úkolů může stát, že jedno přečtení na pochopení pointy nestačí. Nápad hry Lollipop je nepochybně skvělý, nicméně provedení je místy komplikovanější, než si situace žádá.

Při hrách, obzvláště erotických, se chceme nechat unést na vlně hravosti a dobře se bavit, ne zdlouhavě přemýšlet, co je pointou daného sdělení. Bohužel několikrát nás přepadl pocit, že hra byla napsána dost horkou jehlou a autoři si po sobě texty nepřečetli.

Hra se dá však i poupravit podle vlastních pravidel. Pokud se pro tuto hru rozhodnete, vřele doporučuji nehrát striktně podle daných pravidel, ale najít si vlastní způsob, díky kterému si budete moci užít spontánní hru, jenž vás nažhaví.

Klady

Zápory

Tématicky zaměřené úkoly Místy komplikované vyjádření
Obohacující inspirace Pro pokročilé milovníky orálního sexu je hodně daných úkolů běžnými praktikami
Navodí erotickou atmosféru a příjemně nažhaví
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: