Lubrikace a sexu není nikdy dost, takže rozhodně je dobré, že se v poslední době více věnujeme recenzím zvlhčujících gelů pro delší a intenzivnější sexování. Tentokrát tu máme specialitku pro ty, kteří se chtějí opečovávat a zároveň nikomu a ničemu neubližovat.

Jak to máte chápat?

Tento lubrikační gel má totiž certifikát Cruelty Free = neboli nebyl testovaný na zvířatech a ani neobsahuje žádné živočišné složky. Takže je vhodný i pro vegany či sličné veganky.

Složení: Glycerin, Aqua, Acacia Senegal Gum, Carrageenan, Citric Acid, Sodium Anisate, Sodium Levulinate

VIDEO z rozbalování v redakci:

Jak ho hodnotím?

Líbí se mi, že je hustší a přestože je bez chemických složek (s nadsázkou řečeno, protože vše je tvořeno chemií), dobře klouže a málo zasychá. Což je neobvyklá vlastnost na lubrikant na vodní bázi. Takže to hodnotím rozhodně kladně.

Čistý jako příroda

Také to, že má čisté složení, netestované na zvířátkách. Pro mě to nemusí být nutně priorita, ale když se nějaký produkt tímhle honosí, je to za mě rozhodně plus – a jistě podobných produktů (i poptávky po nich) bude více a více, až pravděpodobně skoro nahradí původní mainstreamové kousky.

Zjistěte kolik stojí Bio lubrikační gel na vodní bázi
ZJISTIT CENU

Naše verze měla průhledný obal, takže bylo vidět, že je to hustší gel, který zbytečně neteče – v našem případě je vidět, jak jsou uvnitř něj uvězněné bublinky vzduchu, které kvůli hustotě nemohou utéci. Zahuštění je zde díky přírodnímu karagenanu.

Skvěle se dávkuje a „neutíká“

Takže ho dokážete výborně dávkovat na místo „určení“. Na klasiku bych ho určitě doporučil, na masáže určitě ne, na prdelku tak na 70 %. Je dobrý, ale ne tak extra klouzavý jako klasické anální gely, které mají většinou silikonovou složku.

Pro ještě lepší dávkování gelu (ideálně pro anální hrátky) bych doporučil aplikátor/dávkovač – nedávno jsme testovali Fist-It a dopadl skvěle. Plus nová verze, která je většinou už v prodeji, má bílý obal a lepší dávkování skrze pumpičku, což ještě zlepšuje využití.

Takže souhrnně – nevadí mi jeho lehce vyšší cena a líbí se mi složení a funkčnost při sexu. Palec hore dávám!

Klady

Zápory

Čisté přírodní složení Vyšší cena
Netestováno na zvířatech
Málo zasychá
Dostatečně klouže
Dobře se dávkuje
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: