Po obrovském úspěchu (nejspíše) nejsilnější vibrační hlavice Magic Wand na našem trhu, jsme začali pátrat, jestli není ještě více multifunkční, než jsme dříve otestovali. TO, že je skvělá pro masáž či BDSM hrátky (aneb vynucené orgasmy – hlavně ty dívčí, ale i pánské přicházely pod vlivem vibrací na koulích či hrázi), to vám nemusíme nejspíše povídat.

Magic Wand v BDSM akci

Však na Twitteru sbíráme další a další erotické gify, které ukazují právě využití „Kouzelné Hůlky“ pěkně v akci při BDSM seancích a trestání (či odměnách?).

Dovnitř asi ne, … nebo ano?

A sice je hlavice sama o sobě geniální, i na kabel či zvuk si zvyknete, ale je ze svého principu jen na vnější dráždění = takže velká plocha na přenesení velkých vibrací. Ale co když byste ji chtěli ucítit uvnitř sebe? No tak to si se základní hlavičkou moc neužijete… tedy, pokud nejste dostatečně otevření.

Hlavice, která se dá rozšířit

Nebyli jsme evidentně sami, protože pro tuhle hlavici jsou na trhu různé „ofiko“ nástavce či řekněme hlavice. A jedna z nich je vyloženě pro pány, protože Genius má tvar jako dělaný pro mužskou prostatu. Neboli mužský bod G.

A kdo z pánů zná efekt dráždění prostaty, tak jistě zbystřil, protože kombinace cíleného tlaku na ten správný „vnitřní“ bod v prdelce a intenzivní vibrace Magic Wandku… no co vám budu povídat, docela jsem se při testování (a i předchozím fantazírování) zapotil.

Je geniální?

Takže předně – Genius je vyrobený z poměrně tvrdého silikonu, vždy výrazné modré barvy, která ladí s ovládacími prvky na samotné hlavici. Aneb proč ne, ale ďábelsky rudou či černou bychom také neodmítli – kdo by si nechtěl zarajtovat na ďáblově „ptáku“… No to jsme trochu odbočili.

To, že je silikon tužší oceníte ve chvíli, kdy nebude prdelka dostatečně uvolněná a on do vás přesto vklouzne, protože nepruží a „neuhýbá“ jako klasický gel či měkoučký silikon. Je vidět, že někdo testoval ideální tvrdost a tohle je rozhodně ona.

Nasazení na hlavici je triviální – aniž bychom to původně věděli, tak původní hlavice lze během vteřiny sejmout dolů bez nějakého grifu (aniž by nám někdy samovolně vyklouzla). A přesně na uvolněné kulové tělo se nasadí dutou patkou tenhle modrý „dráp“.

VIDEO z redakčního rozbalování

Tvar je základ

Zjednodušeně řečeno má tenhle nástavec tvar pomyslného háku či 2 prstů ideálně ohnutých pro prstění. Jistě si dle fotek či videa dokážete představit, jaký úhel má.

Je zajímavé, že hlavice není hladká, ale má pár vlisů a linií – nejsilnější je uvnitř, kde je zajímavý výstupek, které nečekaně je na ideálním místě pro ženský klitoris, nebo pro hranku věnečku pánské prdelky.

Neboli sice primárně pánská hračka, ale znovu má mnohem větší využití v akci… takže ani subinky si u téhle doplňkové srandy neodpočinou.

Jak jsme ho testovali?

Zajímal mě nejen pro naše intenzivní BDSM seance, ale i pro klasické honění. A na to jsem, podotýkám měl svolení od mé Paní, takže mě nemusíte (kdo mě znáte) za to hned kárat, popřípadě nedejbože týrat. Však jsem neměl možnost ho testovat o samotě, ale stejně jen před ní. A pěkně si to užívala.

Zjistěte kolik stojí Nástavec na vibrační hlavici Genius Europe Magic Wand
ZJISTIT CENU

Nejprve jsem se připravil análním lubrikantem od Pjuru na vodní bázi a dostal jsem ho do sebe osvědčeným (a dnes milovaným) dávkovačem Fist-it. Nejprve jsem zkoušel hlavici zapnutou mimo mě a trochu mě to na rovinu vyděsilo, protože ta síla je enormní.

Gel, gel, gel…

Ale co, jsem kus chlapa, to zvládnu. Takže jsem začal před paní se pomalu uvolňovat jeho špičkou s troch gelu, abych to měl jednodušší. Měl jsem po náročném víkendu, kdy jsem byl docela drezůrován jako anální děvka (přesně takhle jsem byl i nejednou titulován), takže mi to nedalo moc práce.

Kór když jsem viděl, jak se Paní při pohledu na mé snažení dělá pěkným macatým dildem. (A hned jsem věděl, že si ho jen ohřívá a připravuje na mě, ale o tom jindy).

Rozhodně se mi líbila jeho „polotuhost“, kdy držel tvar, ale dokázal se trochu přizpůsobit, když jsem na první dobrou netrefil ten správný úhel na to správné místo. Pro tohle doporučuji se „znát“, takže vzít latexovou rukavici, dostatek klidu (či motivaci od přísné partnerky) a sám hledat, kde je to ideální.

Těžší pro začátek

Díky delším rukám bylo pro mě držení hlavice v pohodě, ale není nejmenší a nejlehčí, takže to někomu (něžným dívkám) dělat problémy. Na druhou stranu, zrovna tahle hračka je vyhlášená v BDSM scéně, takže spíše ji budou dívky přijímat od dominantních „týpků“, než naopak… Byť výjimka se někdy najde, že…Mám já co povídat.

Klidně si nástavec nejdříve zkuste zavádět samotný, bez hlavice a když si na něj zvyknete, nasaďte na něj teprve hlavici a zapněte.

To už se i Paní přiblížila více, aby se dívala na mou reakci, protože věděla, že tohle slabá vibrační hlavice rozhodně není. A víte co? Rozhodně to něžnost sama nebyla. Ten výkon je rozhodně neporovnatelný a chvílemi jsem hlavici pouštěl z rukou, protože jsem si tu slast chtěl plně užít.

Takže kormidlo pro mou prostatu vzala Paní do svých ruček a zkušeně i s pár kmity na penisu mě dovedla k majestátnímu výstřiku. Měla radost, že nástavec mi sedl (a vymýšlela, jak ho ještě otestujeme) a hned mě hnala k tomu, abych ten nepořádek uklidil. A pokud ji znáte, je vám jasné, že jsem „nepořádek“ neuklízel do kapesníčku, ale „přijal“ jsem ho zase zpět.

Takže to byla poloha na zádech s koleny ve vzduchu – pro uvolnění bych doporučil se opřít podobně o stěnu, takže nohy napnuté vůči stěně a dostatek prostoru mezi nimi na hlavici.

Další variantou bylo na našeho oblíbeného „pejska“ v kombinaci s padáčkem na varlatech a závažíčkách… Věděla, že to mám rád, tak mi to zase znepříjemnila (ano děkuju Paní) zase japonskými svorečkami na bradavkách. To už jsem moc slastně nevzdychal, spíše prodýchával bolest. A děkoval poslušně za náročnou péči. A právě k tomu si připočtěte vibrujícího modrého zmetka, který se mi prodírá do prdelky a zase mě dráždí a rozhodně (k mému odpočinku) mu jen tak nedojdou baterky. To chcete!

Závěrem

Skvělá modrá mrška, která se u nás rozhodně neztratí a zařadili jsme ji do našich „prostatických“ hrátek. Už jen z tohodle psaní a vzpomínání mi tvrdne a teče (ještěže mám „volný“ týden, takže nejsem zamčený, protože jsem perfektně splnil úkoly z posledního víkendu)… Co dodat, tenhle kousek by vám v kombinaci s Magic Wandkou neměl chybět.

Klady

Zápory

Na prostatu i bod G Nenalezl jsem
Masivní silikon
Tužší materiál
Esíčkovitý ideální tvar
Jednoduché nasazení
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Vaše názory 2 názory

Mas porovnani i s dalsimi modely, ktere se daji koipit u nas?

Wow, o tom jsem vždy jen snila Těším se na celou recenzi hlavice.

Spolupracujeme: