Když nás hračka vyloženě zaujme, tak si jich koupíme/vyzískáme více kusů, ať se na ní podívá více testerů z naší redakce. A tahle „mini cage“ rozhodně vzbudila naši pozornost = dostane se do ní někdo vlastně? Jaké je to zamknout se do maličké oceli? A dá se s ní žít? Takže máme pro vás hned 2 recenze – jedna od D/s páru a druhá od redakční Sissyny!

Marek N. a jeho Paní

Na recenzi jsem tentokrát dostal (trochu nedobrovolně od Paní) novou klícku do naší sbírky. Různé zdroje o ní mluví jako o „mini cage“ = mini pásu cudnosti. 

Při prvním pohledu na klícku (zde se zdrobnělina opravdu hodí) zaujme její kompaktní design. Je tvořena pouze čepičkou pro žalud a její rozměry jsou ideální i pro penis o velikosti 7-8 cm v klidu.

Ale nebojte, i když je malá, její účinek je veliký!

Nesundáte ji bez souhlasu

Co dělá tuto klíčku výjimečnou, je vestavěný zámek. Ano, čtete správně. Vestavěný zámek zajišťuje, že jednou nasazená, klícka zůstane bezpečně na místě. Takže zamčený subík musí i nadále plnit vaše přání a pěkně poslouchat.

Nasazení klícky může být na první pohled výzvou, zejména pro nováčky v tomto světě. Ale nebojte se!

I když je potřeba penis trochu zatlačit (takže se nasazuje samozřejmě bez erekce = led či bolest to jistí, aby mu nestál nadšením ze zamčení = sám vím, jak mě pásy vzrušují, takže je trochu být připraven = či udělán aspoň zruinovaně), aby se klícka spojila s kroužkem, překvapivě to není bolestivý ani nepohodlný proces.

Vložený zámek nezavazí v prádle/kalhotách a ani necinká jako ty klasické visací = plus samozřejmě má nižší váhu, takže klícka je zase o to příjemnější na nošení.

Gravitace je mrcha a třeba u velké varianty téhle (Spiderwire = klasika klasik, který jsem také kdysi měl) je ta váha oceli tak silná, že musíte mít pásek/harness (ozkoušený Male Power), abyste si ulehčili.

Tady mě baví taky, ale spíše pohledově, než nutně prakticky. 

18+ fotky z testování

18+ VIDEO s výstřikem

Mini klícka = mini váha

Váha je zde minimální a díky mini převisu čepičky, tak ani nic netrčí a dobře se schová v prádle. A to i dámském = je to přeci jenom typická klícka pro feminizované čubky = sissy (také v redakci jednu máme a kdyby neměla jiné klícky na testy, tuhle by určitě dostala). 

Takže dobře se skryje pod kalhotky jakéhokoliv střihu, nevypadá jako boule u běžných klecí na penis. I proto je to jedna z nejčastějších klícek právě u sissy / femdom komunity = erekce je naprosto znemožněna a může se Paní / Pán zamčenému subíkovi (je to ještě muž, když nemá penis?) smát, jak směšný má klín. 

Zjistěte kolik stojí Ocelový pás cudnosti MiniCage
ZJISTIT CENU

A že jeho „klitoris“ je tak malý, že si nezasloužil ani být ve ztopořeném stavu a tohle je jeho pravé místo a stav. Zamčený, nadržený a poslušný = typicky i rozevřený, ale z jiné strany.

Pár čísel

  • 1x 0 kroužek
  • 1x klícka
  • 1x zámková vložka
  • 2x klíčky
  • Průměr O kroužku: 40 mm, 45 mm a 50 mm

Po nasazení

Upřímně čekal jsem nesmyslnou bolest, tlak, ale malost klícky opravdu znemožňuje penisu, aby se nalil krví = takže se prostě nepostaví a docela rychle vám to dojde. Tak po pár pokusech je sice klícka plná, koule už trčí do prostoru více, než samotný žalud (typicky obnažený pro větší citlivost).

A máte smůlu = stříkat jedině s množstvím vibrací (masážní hlavice v rukou protějšku), nebo přes prostatu – tlakem, prstem v rukavici, či zase vibracemi. Jinak prostě můžete zaponenout = honění, masturbace? Ale kdeže, tady se můžete jen třít a doufat, že to projde.

Pro vzhled i lehké odlehčení jsem kombinoval toto mini vězení penisu s postrojem/harnessem Male Power Strappy. Pěkně drží, rámcuje boky a a je sexy na sobě cítit ten boční pás. A ve předu? Nic. Jen ocel a zduřelý žalud.:)

Hodnocení

Měl jsem respekt, ale vypadala roztomile, leč anatomicky nesmyslně = kam by se ten penis vešel. A víte co? Vešel a moc se ani nebránil po víkendovém trestání a zruinovaných stříkancích.

Takže ochablý, s trochou gelu, kroužek klasicky přes 1 varle, druhé, a až pak provléknout penis, nasadit klícku/čepičku a už z boku jen zasunout klíč. A zahodit ho… Nebo odevzdat své Paní, protože po tomhle už moc muž nejste, spíše jen sexuální objekt a tréninková čubina.

Klady

Zápory

Mini rozměry Nasazení může být náročnější pro nezkušené
Zabudovaný zámek
Nezpůsobuje bolest při nasazování
Vhodná i pro menší rozměry penisu
Zamezuje 100 % erekci
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU

Redakční Sissynka, aneb pás cudnosti Mini cage = zmenšení penisu trans holčičky na klitoris? 

Ahoj, vítám Vás při mé recenzi pásu cudnosti pro trans submisivní slečinky jako já. Dnes Vám budou sdílet své pocity z pásu cudnosti mini cage z oceli.

Měla jsem možnost otestovat nejmenší klícku v jaké jsem kdy byla zamčena

Základní informace

Balení obsahuje 1 kroužek s vnitřním průměrem 50mm, klícku s vnitřním průměrem 33mm a délkou 30mm. V balení také naleznete 1 zámek a 2 klíče. 

VIDEO z redakčního rozbalování:

První dojmy zlobivé Sissynky

Na první pohled je klícka větší než byste čekali.  Ovšem po nasazení klícky zjistíte opak, Váš penis přestane existovat a zůstane vám jen zamčený klitoris. Po uzamčení klece se mi část klece vždy obalí kůží a vypadá jako součást mého těla. 

Vaše první kroky po vybalení doplňku z balení

Po rozbalení Vám doporučuji důkladně vyčistit klec. Nejprve jsem ji očistila antibakteriálním mýdlem.  Tento proces jsem opakovala dokud klec nebyla dokonale čistá. Nezapomeňte si vyčistit i zářezy klece, bylo v nich usazeno mnoho nečistot. Důkladně čištění věnujte také otvorům v kroužku. 

Zjistěte kolik stojí ocelová klec pro sissyny
ZJISTIT CENU

Budete schopni uniknout z klece bez klíčků?

Po zamčení se bez klíčků z klece nedostanete. Její velikost je dech beroucí. Nic Vám nedá zadarmo, erekce bude bolestivá, močení bude náročné a s Vašimi orgasmy jste se nadobro rozloučili. Klícka zabrání jakékoli erekci a zůstanete na pospas držiteli klíčků. 

Nošení klece

Kroužek v balení je pohodlný. Bez postroje k držení klíckky u těla je nošení problémové kvůli pokusu o erekci, kdy se penis začne topořit a v kličce je jen žalud. Při nasazování je třeba si dát pozor, abyste si nepřicvikli penis do dírky pro držení klece s kroužkem.

Pod oblečením je klec sexy elegantní. 

Kdokoli Vás uvidí v této klícce a kalhotkách, jinak než jako poslušnou čubičku Vás vnímat nebude. Klícka je rozkošným doplňkem k nošení a pokud Vám sedne, nebudete bez ní chtít být.

Když do této mini cage uzamknete penis, ihned se stane klitorisem, který nemá jiný účel, než být zamčen jako ozdoba.

V klícce se dá čůrat i bez trubičky, stačí pokud se správně uzamknete a otvor ve Vašem penisu směřuje k otvoru v klícce.  Při pohybu je klícka potichu, není slyšet žádné cvakání nebo cinkání zámečku.

Ponížení při denních aktivitách

Čurání v klícce jde, ovšem v této kleci už máte jenom klitoris a doporučuji si sednout jako holka.  Ponížení začíná ve chvíli, kdy je proud moči rychlejší, neskončí jen v záchodě, ale také na klícce, stehnech, koulích a vy se pak čistíte jen proto, že jste zamčená čubka.

V klícce chodím na procházky, takže není divu, že jsem sem a tam nadržená i když jdu ven. „Problém“ nastává ve chvíli, kdy o tom ví můj Pan a začne mě sexuálně dráždit lichtivými zprávami a dělat si ze mě legraci.

Můj hloupý mozeček pak přepne na sexuální hračku a já se můžu zamčená v klícce zbláznit. V takových chvílích nedokážu myslet na nic jiného, ​​jen cítím jak mě tlačí klícka a jsem hračka v sexuálních nesnázích.

Sex a klícka

Nakolik jsem pussyfree hračka, jinak jak s dildem v kundičce mě nenajdete. Proto jsem při sexu téměř vždy zamčená. Oceľová minicage pro mě vytváří jenom možnost života jako pussyfree čubička kterou jsem, protože velikost mého sissy klitorisu je ještě menší než kdy byla.

Velikost klícky mě bez klíčků nikam nepustí a jediné co můžu dělat je doufat, že se uspokojím dildem v kundičce.

Když se mi klitoris pokusí ztvrdnout, tak se jenom trošku zvětší a klícka se vzdálí od podbřišku. 

Jednou z nevýhod, kterou pozoruji jsou dírky v kroužku na zasunutí klícky, při pohybu se pohnou a může se tam zachytit chloupek nebo kouže.

Čištění klece

Pokud máte klec na těle, tak díky jejímu tvaru ji i váš klitoris snadno očistíte. Nejlepší je použít antibakteriální mýdlo a teplou vodu.  Klícku lze poměrně jednoduše umýt. Při prvním čištění je lepší použít tyčinku na čištění uší, abyste dírku na čurání a všechny záhyby klícky pečlivě očistili a viděli jak je klec čistá.

Klady

Zápory

Krásný design Váha klece a kroužku
Pohodlný kroužek Hodně bolestivá erekce
Nemožnost úniku bez klíčů Opravdu maličká klec
Snadné čištění a čurání Potřeba postroje pro držení klícky na místě
Kov se přizpůsobí teplotě těla
Rozkošný holčičí doplněk
100% pocit odevzdání 
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: