Sotva člověk objeví svět erotických pomůcek, otevře se mi široká škála možností, které slibují vzrušení a rozkoš. V tomto rozmanitém světě jsem se ocitla a hledala jsem něco nového, něco, co by ozvláštnilo moje chvilky o samotě a dodalo jim nový nádech. A právě při tomto hledání jsem narazila na vibračního motýlka Lovely Delight.

Jeho elegantní design mě velmi zaujal a tak jsem se rozhodla vyzkoušet, zda tento motýlek dokáže dostát mým očekáváním. 

Rozbalování

Balení bylo diskrétní a elegantní. Balení obsahovalo vibračního motýlka, nabíjecí kabel, uživatelský manuál.

Materiály/provedení

Motýlek je vyroben z vysoce kvalitního silikonu, který je hebký na dotek a hypoalergenní. Navíc ho můžete klidně používat i ve vaně či třeba ve vířivce, protože je vodotěsný. Jeho provedení je velmi elegantní a ergonomické, což zajišťuje pohodlné použití.

Použití v praxi

Během sólových hrátek se motýlek dokáže elegantně přizpůsobit tvaru těla a poskytuje intenzivní stimulaci klitorisu, zatímco jeho část ve tvaru křídel stimuluje další erotogenní zóny. Při použití s partnerem pak motýlek přinese nový rozměr do předehry, protože právě díky ergonomickému tvaru nezabere moc místo a snadno ho mezi sebe můžete umístit a užívat si jeho tiché vibrace.

Jednoduché ovládání umožňuje rychlé přepínání mezi různými režimy vibrací, což umožňuje individuální nastavení podle osobních preferencí a nálad. Bezdrátové ovládání a dlouhá výdrž baterie zajišťují neomezenou svobodu pohybu během používání.

Navíc ho lze také použít někde venku, na veřejnost, což jsem právě já velmi ocenila, protože oddávat se rozkoši na veřejnosti je velmi smyslné a vzrušující. Na druhou stranu si určitě dejte pozor na hodně tichých místech (např. třeba kostely či prohlídky zámků, hradů), protože když se o něco více zaposloucháte, tak jemné bzučení určitě uslyšíte.

Zjistěte kolik stojí Vibrační motýlek Lovely Delight
ZJISTIT CENU

Ovládání

Ovládání vibračního motýlka Lovely Delight je navrženo s ohledem na jednoduchost a intuitivnost. Jedním tlačítkem umístěním na hřbetu pomůcky můžete motýlka vypnout i zapnout a krátkým stiskem tlačítka přepnete programy. Tato jednoduchost ovládání se mi velmi líbí, protože umožňuje snadnou manipulaci s motýlkem i během hrátek.

Pokud jste fanoušci do modernějších a chytřejších řešení, určitě vás zaujme to, že motýlka můžete ovládat také pomocí jednoduché aplikace. Stačí načíst QR kód z krabičky vašeho výrobku, což jsem třeba já udělala hned, protože ráda ovládám své hračky právě mobilním telefonem. Po stažení aplikace se vibrační motýlek spáruje s mobilní aplikací (což uděláte za pomoci zapnutého bluetooth na vašem mobilním telefonu, které automaticky vyhledá nejbližší hračku.

Za další plus považuji to, že vibračního motýlka lze také ovládat někým jiným na dálku, takže pokud budete mít partnera či manžela někde na služební cestě, nic nebrání tomu, abyste si užili chvilku vzrušení.

Oceňuji také nabíjení, které funguje tak, že USB konektor zastrčíte do zdířky pro nabíjení. Druhý konec napojíte přes adaptér a dáte do zásuvky. Tento styl nabíjení mi vyhovuje více než je tomu u magnetického nabíjení. 

Programy

Výkonné vibrace pronikají velmi hluboko do těla, takže tato vlastnost je obzvláště lákavá pro ty z vás, které touží po neomezeném potěšení. Pro začátečnice může být síla vibrací až překvapivá. Vibrační motor je umístěn ve špičce motýlka, čímž jsou vibrace nejsilnější právě v této oblasti. Přepínat můžete mezi deseti vibračními programy.

  1. program: Klasické vibrace nízké intenzity
  2. program: Klasické vibrace střední intenzity
  3. program: Klasické vibrace vysoké intenzity
  4. program: Program přechází od slabých až po ty nejsilnější vibrace
  5. program: Devět po sobě jdoucích úderných silných vibrací
  6. program: Přerušované silné pulzování zakončí 1 dlouhá vibrace
  7. program: Delší přerušované a silné pulzy zakončí 1 dlouhá vibrace
  8. program: Rychlé, přerušované pulzy zakončí 1 dlouhá vibrace
  9. program: Střídání dlouhých a ještě delších pulzů
  10. program: Střídání dlouhých vibrací a dvou krátkých pulzů

Shrnutí

Vibrační motýlek Lovely Delight je elegantní erotická pomůcka navržená pro intenzivní stimulaci klitorisu a bodu G. Díky silným a poměrně tichým vibracím poskytuje příjemné zážitky. Je vyroben z kvalitního silikonu, což se odráží na jeho jemném povrchu. S 10 různými programy je ideální volbou pro ženy, které hledají vysoce výkonnou erotickou pomůcku pro sólové hrátky, ale i pro předehru s partnerem. Navíc ho můžete používat i během běžných denních aktivit, což je také velké plus.

V číslech

  • Celková délka motýlka: 9 cm
  • Celková šířka motýlka: 7 cm
  • Celková délka vaginálního výběžku: 8,5 cm
  • Nejužší průměr výběžku: 2,6 cm
  • Nejširší průměr výběžku: 2,9 cm
  • Hmotnost: 72 g

Klady

Zápory

Silné a tiché vibrace poskytující intenzivní stimulaci S některými telefony nejde spárovat, v závislosti na verzi Androidu
Elegantní design a vysoce kvalitní materiály Občas trochu problémy s ovládáním na dálku
Pohodlné nošení
Diskrétní provedení
10 různých vibračních programů
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: