Moje Paní a zároveň partnerka, si libuje v tom, že mě má pod kontrolou nejen doma, kde jí sloužím jako služebník (a občas mi to zpestří ponižujícím kostýmem), ale i mimo domov. Například v práci. Dnes bylo pondělí, a já jsem vyrazil do práce brzy, abych splnil všechny úkoly a nepřišel pozdě (za což bych dostal další trestné body).

Přibližně takhle vypadá začátek erotické povídky, kterou jsem za úkol musel napsat po tréninku v kanceláři. Najdete ji na sesterském portálu Eromag.cz, kam i vy můžete přispívat svými povídkami. 

Konkrétně jde o: Erotická povídka: Kancelářský úkol pro sub-hračku Marka

Doporučuji přečíst – ať už před, nebo po této samotné recenzi. Ta více konkrétně hodnotí kolík od českého Lola Games, který jsme doposud neznámo proč opomíjeli. Ale snažíme se to postupně dohnat:) A právě tenhle kousek mi Paní vybrala na úkol/trest v kanceláři. Ale to se dočtete v povídce. Teď k samotné hračce!

Anální kolíky jsou stále oblíbenější součástí postelových hrátek = a u nás to platí dvojnásob, jak mě ráda drezůruje a posouvá. Takže mám i svou zásobu na trénink i v práci – i s kondomy a lubrikanty samozřejmě.

Ty jsou nedílnou součástí. 🙂 Ale to už víte.

Měl jsem tu i tehdy neotestovaný Lola Games Spice It Up Classy. Tento elegantní a efektivní anální kolík je navržen pro stimulaci prostaty a je ideální i pro dlouhodobé nošení.

Aspoň tak to říká výrobce na obalu, ale znáte to:)

Každopádně je vyrobený z jemného silikonu, který je příjemný na dotek a snadno se přizpůsobuje při zavádění. Ten silikon opravdu chválím. Krásně vypadající, sexy křivky = víte, že to bude super.

Luxusní vzhled a dokonalé provedení

První věc, která vás na tomto kolíku upoutá, je jeho vzhled. Jeho elegantní tmavě modrm odstín, co působí luxusně a stylově. Materiálově znovu chválím použitý silikon = ten je oblíbený pro svou hypoalergennost, neporéznost a snadnou údržbu. 

Na dotek je měkký a jemný, takže tušíte, že bude příjemný při nošení i zavádění.

Pár čísel

Kolík má celkovou délku 11,5 cm,  z toho použitelná délka je 9,5 cm. Průměr kolíku se pohybuje od 1,7 cm do 3,5 cm.

Takže ideální velikost pro stimulaci prostaty i pro anální dráždění = je jedno, jestli u mužů či žen. Prostě je pěkně tvarovaný, ale zároveň ne maličký.

Patka tu je = to je základ. Má tvar, tzv. banánku = takže pohodlně sedí mezi půlkami a nezavazela mi ani při chůzi, ani při sezení. Naopak k jedné straně je typicky zúžená, takže to je ta strana mezi půlky. Širší jde na hráz, jen ať víte.

Jednoduchá stimulace?

Zakřivení kolíku je postavené tak, aby přesně zasahovalo do bodu, kde se nachází prostata a nedalo vám ani na chvíli odpočinout. Díky svému ohebnému materiálu se kolík přizpůsobí vašim záhybům. Při pohybu patka méně pruží oproti těm kruhovým, takže tolik netlačí. O to méně se ale pohybuje ve vás. 

Snadná údržba a hygieničnost

Údržba tohoto análního kolíku je velmi jednoduchá. Po použití – typicky análním, takže vám znovu a znovu radím = dejte ho do kondomu. Ho stačí opláchnout teplou vodou a mýdlem nebo speciálním čisticím prostředkem na erotické pomůcky.

Zjistěte kolik stojí Anální kolík Lola Games Spice
ZJISTIT CENU

Rozhodně kvůli materiálu doporučuju jen lubrikanty na vodní bázi, aby nedošlo k poškození silikonového povrchu. Zkušenost z úkolování = zase najdete v povídce.

Jak bych ho hodnotil

Lola Games Spice It Up Classy je z mé zkušenosti solidní volbou pro ty, kteří hledají kvalitní a pohodlný anální kolík pro stimulaci prostaty nebo anální trénování. Jeho decentní design, prověřený silikonový materiál a hezké tvarování (pochopíte, až ho budete mít v rukou – nebo nejen tam) jsou super výhody.

I když postrádá vibrační funkce (ano je kolík, takže nemusí vibrovat, zařazením je to anální dildo), jeho přednosti v pohodlí a diskrétnosti převažují. Takže super kousek pro základní i hlubší dráždění.

Na doma s hlavici, aby vibroval, nebo na ven, že vás rajcuje vaše vyplnění a tlak na prostatu? To už nechám na vás:) Za mě ideální nejen pro kancelářský šuplík v kombinaci s Paní a sextingem.

Klady

Zápory

Decentní vzhled Nemá pouzdro/sáček na uchování
Pocitově kvalitní silikon
Ergonomický tvar pro zavedení
Ani po pár hodinách nezavazí
Banánková patka co pěkně sedne
Širší hlavička pro prvotní wow pocit při zavádění (typicky se prohýbám v zádech z toho rajcu)
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
Sexshop51.cz Gaymegastore.cz
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: