Japonskou Tengu vám jako čtenářům Lascivka snad nemusíme představovat. Jejich neortodoxní hračky byly pro nás na začátku před 14 lety vstupem k erohračkám. Vždy zkoušeli něco nového, něco praštěného, s nápadem… a typicky posouvali celý obor. A chtějí to udělat znovu. A to s masturbátorem TENGA UNI EMERALD, který se představuje jako následovník oblíbeného Tenga Egg. Aspoň tak ho osobně vnímám:)

Přináší nejen esteticky příjemný design, ale také slibuje fascinující zážitky pro muže i ženy. Ale jaký je tento produkt ve skutečnosti?

Pojďme se na něj podívat blíže.

Design, materiály a konstrukce

První věc, kterou si všimnete, je struktura a tvar masturbátoru. Na rozdíl od Tenga Egg, které mělo kuželovitý tvar a dobře se drželo v ruce, tento nový model má obdélníkový tvar. 

To může být pro některé uživatele méně pohodlné, zvláště při delším používání. Materiál, z kterého je vyroben, je luxusní pružný elastomer, který je nezávadný pro lidskou pokožku. 

Tento materiál je měkký a vysoce flexibilní, což zaručuje dokonalé přizpůsobení různým velikostem a tvarům.

Tady nic kreativního ani nemusíte čekat = pěkný vizuál, super materiál = klasická Tenga.

18+ fotky z testování Marka:

Na fotkách z hraní můžete vidět, že se dá s hračkou hrát jak z rubové strany, tak lícové – jedna je hladká, druhá je s výstupky = čistě dle vás. Ale věřte, že vás udělá i ta samotná hladká. A je dobře vidět i pružnost a hloubka, do jaké UNIho natáhnete. 🙂

Textura a hloubka

Na povrchu masturbátoru se nachází stimulační textura v podobě drážek inspirovaná drahokamem. Tyto drážky slibují od pohledu výrazné prožitky a a také při troše snahy sem-tam i intenzivní orgasmy. Nicméně, je třeba upozornit na menší hloubku ve srovnání s jinými honítky, což může být pro některé uživatele limitující.

Tenga jako jedna z hvězd mezinárodních svátků sexu?

Lubrikant v akci

Uvnitř masturbátoru je lubrikant na vodní bázi, který zajišťuje hladký a příjemný zážitek. Je také vodotěsný, což nám spíše přijde vtipné sem napsat = nemá elektroniku, takže ANO je opravdu vodotěsný i voděodolný zároveň. Není tady nic, co by vám kazilo zábavu ve vaně či sprše. 🙂

Unisex použití = jádro pudla

Jednou z nejzajímavějších vlastností tohoto masturbátoru je jeho unisex provedení. Na to jsem se původně díval jako divný výmysl marketingu Tengy…

Ale ejhle, ono to dává smysl. Sakra a zas!

TENGA UNI není určen pouze pro muže, ale také pro ženy. Neboli pozor = honítko / masturbátor pro oba? Jakože cože?

Když jej otočíte naruby, můžete jej použít jako dráždivý návlek na prsty. Tímto způsobem lze stimulovat klitoris, což ocení vaše partnerka při společných hrátkách. 

Zjistěte kolik stojí Masturbátor Tenga UNI Emerald
ZJISTIT CENU

Další využití zahrnuje použití jakogrinderu (aneb třením většina dívek začínala s masturbací – brzy se na ně v redakci více podíváme) nebo pro prstění. Tady jen pozor, jak jsem psal výše, má kratší / mělčí hloubku, takže je spíše na první dva články prstů. 

Časté dotazy, které vytanuly po rozbalení

1. Jak často lze tento masturbátor používat?

TENGA UNI je určen od výrobce pro jednorázové použití. Po použití jej máte zlikvidovat jako běžný odpad. Tolik k teorii = stejná jako u Tenga Egg. Samozřejmě můžete ho jednoduše dát naruby a umýt pod tekoucí vodou společně s dezinfekcí – např. ZDE a ZDE. Případně celou sekci čištění máme ZDE.

Kdybyste nevěděli, tak tady máte péči o všechny hračky a materiály – i ve formě e-booku a podcastu.

2. Je nutné používat dodatečný lubrikant?

Ne, uvnitř masturbátoru je již lubrikant na vodní bázi, který zajišťuje hladké přirážení. Takže první jízda je pokrytá od výrobce = zbytek je na vás:) Doporučuji vodní bázi zase: https://www.lascivni.cz/tag/lubrikacni-gely-na-vodni-bazi/

3. Může tento produkt používat i žena?

Ano, masturbátor má unisex provedení a když jej otočíte naruby, může být použit ke stimulaci klitorisu. A to jak při předehře, ale i sama se sebou. Jistě už bude vědět, co s ní. A kdyby nevěděla, můžete si v rámci sextingu zavolat a pomoci si na dálku… Platí pro domácí akcičky, kdy manžel je v práci, či na služební cestě…

4. Je možné použít masturbátor ve sprše?

Ano, produkt je vodotěsný a může být použit ve sprše či ve vaně.

Osobní hodnocení, které si chcete přečíst

Použití UNIho (tak jsme ho s partnerkou překřtili) je jednoduché a přímočaré. Díky pružnému elastomeru se masturbátor snadno přizpůsobí – tvaru jak uvnitř = aka prstům, tak i naruby třeba klitorisu a citlivějším pyskům.

Vodotěsnost přidává na všestrannosti a umožňuje využití i ve sprše či vaně, tam ho vidím jako hlavní. Nicméně, obdélníkový tvar může být méně pohodlný při delším používání a menší hloubka může být pro někoho nedostatečná.

Pro penis to berte spíše jako dráždítko na žalud

Stejně jako doba, i UNI je flexibilní – jak materiálem, tak použitím. Ačkoliv má pár nevýhod jako je menší hloubka a méně pohodlný tvar, celkový zážitek z používání je velmi pozitivní. V poměru cena a výkon a zajímavost vítězí:)

Klady

Zápory

Luxusní pružný elastomer Méně pohodlný obdélníkový tvar
Unisex provedení (překvapivě pro muže i ženu) Menší hloubka oproti jiným honítkům
Vodotěsnost (hahaha)
Jedinečná stimulační textura
Snadné dráždění
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: