Bondáž je jedním z nejpopulárnějších prvků v BDSM komunitě a nabízí nespočet možností pro objevování nových hranic a intenzivních prožitků. Však proto jsme jí v redakčním podcastu věnovali už x dílů a teď nás čeká i velký dvojdílný rozhovor se slavným riggerem. Ale o tom až jindy:) To je tajemství, pšššt.

Každopádně s vhodným vybavením se vaše ložnice může stát místem nekonečných možností a fantazií. Jedním z nejlepších způsobů, jak začít, je investice do kvalitní poutací sady. A právě o jedné takové sadě od značky Crushious si dnes povíme.

A musím uznat, že jsem k ní přistupoval s despektem, že ji moc nevyužijeme. Mýlka!

Sada pout pod postel/matraci – chcete mě?

Crushious přichází s produktem, který může změnit vaši představu o domácím prostředí a nabídnout vám nové zážitky. Tato sada je navržena tak, aby byla použitelná pro jakoukoliv velikost postele a byla snadno schovatelná. 

Je vyrobena z černé textilie (to vám asi nejvíce napoví = pevná a černá) a její hlavní výhodou je snadné použití a rychlé nastavení.

A to můžu potvrdit, protože jednou ji vymotáte z obalu, rozdělíte viditelně popruhy (ať víte co je co) a…

První dojem a instalace – velké překvapení v malém balení

Když jsme poprvé otevřeli balení sady pout pod postel, byli jsme příjemně překvapeni. Kompaktní a diskrétní balení, které je snadno přenositelné, obsahovalo vše pro okamžité použití. 

Takže zde máte spojená pouta na ruce a nohy, které se dají snadno připevnit k popruhům, které se protáhnou spodem pod matraci.

Jednoduchá instalace

Instalace je naprosto jednoduchá. Stačí protáhnout popruhy pod matrací a nastavit správnou délku. Díky suchým zipům na poutech je zajištěno pevné a bezpečné přichycení. 

Velkou výhodou je, že popruhy mohou zůstat skryté pod matrací, takže je můžete kdykoliv rychle vytáhnout a použít, aniž byste museli znovu a znovu nastavovat celý systém.

To je přesně náš případ – vždy je „montovat“ by byla otrava, prostě tam jsou a nikdo to netuší = značka ideál.

Pohodlná a pevná pouta

Pouta jsou vyrobena z měkkého, ale pevného nylonu, který je šetrný k pokožce. Navíc suché zipy umožňují rychlou a snadnou změnu polohy svázaného. I při delším používání zůstávají pohodlná a nedráždí pokožku. Vyzkoušeno za vás a pro vás = na nás.

Ani jeden z nás si nestěžoval – a taky ve své submisivní roli neměl taky prostor:) 

Roubík to jistil, ale ten bude až v samostatné recenzi udidla. Zpět k poutům = jejich průměr je nastavitelný, takže jsou vhodná i pro užší zápěstí a kotníky. Otestováno na NÍ = uzoučká zápěstíčka nám vždy u pout dělala problémy – proto jsme se včase přeorientovali na lanovou bondage.

Tam utáhnete a udržíte cokoliv:)

Bezpečnost především

Bezpečnost je klíčová při jakýchkoliv bondage hrátkách. Sada Crushious je navržena tak, aby poskytovala maximální bezpečnost a komfort. Suché zipy zajišťují, že se pouta dají rychle rozepnout v případě potřeby, a zároveň jsou dostatečně pevná, aby udržela submisiva na místě.

Rychlé rozepnutí oceníte při jiné poloze, ale i při nenadálém vyrušení = když nemáte 100 % bezpečný prostor = asi tušíte🙂

Používání sady v praxi

Variabilita použití

Pouta jsou navržena tak, aby byla co nejvíce variabilní. Popruhy můžete protáhnout pod matrací na různých místech, což vám umožní měnit pozice svázaného podle vaší fantazie. Můžete je připevnit buď na kratší straně matrace u hlavy nebo nohou, nebo je můžete nastavit tak, aby byly na boxech postele. 

Zjistěte kolik stojí Poutací sada na postel Crushious
ZJISTIT CENU

Vyzkoušejte si určitě obě varianty = měníte tím polohu a vzdálenost končetin od sebe = takže i prostor na vaše řádění a prznění protějšku. Obě mají něco do sebe. Buď natažená na skřipci, nebo roztažená do X jako na svato-ondřejském kříži = byť ve vodorovné poloze….

Ikdyž = do publikace pro vás chceme otestovat variantu, že by se pouta dala na výšku přes dveře… hm?

18+ fotky z testování pout + postroje na vibrační hlavici:

Diskrétnost a praktičnost

Jednou z největších výhod této sady je, že může zůstat pod matrací skrytá, takže nikdo nepozná, že tam je, dokud ji nebudete chtít použít. 

To je ideální pro ty, kteří chtějí udržet své BDSM praktiky v soukromí. Což asi jste všichni, ne každý bydlí ve vile s přáteli, kteří o své B-D-S-M pozitivitě ví a ještě tyto chvilky spolu sdílíte, když se zrovna někdo k ruce namane.

Navíc, díky snadné instalaci a skladnosti, můžete sadu vzít s sebou i na cesty a užívat si bondage hrátky i mimo domov.

To nemáme otestované, ale vím, že je vezmeme sebou = nízká váha, nenápadnost (černé proužky textilu s očky) a cenovka = ideální na dovolenou.

Na co byste se mohli ještě ptát nás, coby testerů?

1. Jaká je maximální velikost postele, pro kterou je sada vhodná?

Sada je navržena tak, aby byla použitelná pro jakoukoliv velikost postele. Maximální délka popruhů je 350 cm, takže by měla pokrýt většinu standardních postelí.

2. Jsou pouta pohodlná na delší použití?

Ano, pouta jsou vyrobena z měkkého nylonu, který je šetrný k pokožce. Díky suchým zipům je možné je snadno nastavit tak, aby byla pohodlná i při delším použití.

3. Je sada snadno přenosná?

Ano, sada je velmi kompaktní a snadno přenosná. Můžete ji snadno vzít s sebou na cesty a užívat si bondage hrátky i mimo domov.

4. Jak bezpečná je sada?

Sada je navržena s ohledem na bezpečnost. Suché zipy zajišťují rychlé a snadné uvolnění, pokud je to potřeba. Pouta jsou pevná, ale zároveň šetrná k pokožce, což minimalizuje riziko zranění.

5. Mohu sadu používat i na jiných místech než v ložnici?

Ano, díky variabilnímu nastavení popruhů a kompaktnímu designu můžete sadu používat i na jiných místech než v ložnici. Stačí najít vhodné místo, kam můžete popruhy připevnit. Ty dveře a tedy X variantu na Kříž Svatého Ondřeje vám otestujeme a dopíšeme! Až budeme mít klidněji.

Hodnocení a zkušenosti od obou

Sada pout pod postel (od značky Crushious, která je pro nás narovinu nová) je za nás super základním doplňkem pro všechny, kteří chtějí obohatit své BDSM hrátky.

A i díky nim dbát na bezpečnost a pohodlí – což je překvapivě také jeden z požadavků i v kontextu tvrdších nevanilkových hrátek (lidé z této komunity milují pravidla, safewordy, konsent, … a je to dobře!). Instalace je jednoduchá, pouta jsou překvapivě pro svázaného pohodlná a neřežou/netlačí… A variabilita použití je jedním z hlavních plusů.

Díky kompaktnímu a diskrétnímu designu je tato sada ideální pro domácí hraní a prasení i cestování.

Opravdu přicházel jsem k sadě s určitým despektem, i v kontextu k jejich ceně, viz odkazy níže (tam je vždy aktuální cena, proto ji tu ručně nevypisuji).

Ale po vyzkoušení = a zjištění, že je mohu nechat skryté pod postelí… to je pecka!

Klady

Zápory

Snadná instalace a použití Nylonová pouta nemusí vyhovovat všem pro jejich vzhled
Pohodlná a bezpečná pouta
Z boku i konců matrace je lze vytáhnout
Diskrétní a kompaktní design
Můžete je nechat pod matrací skryté
Vhodná pro všechny velikosti postelí
Cenovka - hej?
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: