Poprvé jsem se s tímto krémem setkala po obdržení balíčku s erotickými pomůckami, kde jsem jako dárek dostala i vzorek. Nepřikládala jsem tomu velkou váhu, krém na klitoris nezní na první poslech nijak zvlášť lákavě. Měla jsem předchozí zkušenost s hřejivým lubrikantem, který mě nijak zvlášť neoslovil, byla jsem spíše apatická. Byl nechutně lepkavý, mačkal se, fuj.

Ale po vyzkoušení vzorku jsem došla k opačnému závěru a musím říct, že jsem tento výrobek opravdu chtěla otestovat…

A rozhodně říkám: ženy, tohle chcete mít doma!

Co mě zaujalo

Rozhodně první zkušenost se vzorkem, kde bylo produkt, ale docela dost málo. A samozřejmě jeho funkce.

Obsah a balení, design výrobku

Krém přišel v malé nenápadné bílé krabičce, na které je samozřejmě popis ve čtyřech jazycích a složení výrobku. Krém je v hliníkové tubě, obsah je zatavený a víčko musíte propíchnout.

Což pro mě není žádná výhra, protože poměrně dost výrobku vyteklo a v samotném víčku zůstalo poměrně dost výrobku, takže bych ho asi raději zabalila do plastové tuby, aby obsah nepřišel nazmar.

Ale balení celkově vypadá jednoduše a hezky. Hliníková tuba mě ale při používání docela štve, dokud je v ní ještě dost produktu, tak je to v pohodě a jakmile začne docházet, je problém tam krém vymáčknout.

Takové balení by mi spíš vyhovovalo na nějakou mast z lékárny. A v neposlední řadě bych ocenila, kdyby existovaly i varianty většího množství krému. Pokud vás výrobek osloví, 10ml dojde opravdu rychle, jako se to stalo v mém případě.

Zjistěte kolik stojí Krém na klitoris Lotus Blossom
ZJISTIT CENU

Přeskočím službu, protože se jedná o krém a přejdu rovnou k prvnímu testování, které splnilo očekávání. Krém příjemně voní po kokosu, je lehký, jemný a opravdu dobře se vstřebává.

Účinkuje prakticky okamžitě a klitoris se nádherně prohřívá a pulzuje. Silné hřejivé účinky trvají asi 5-10 minut, pak pomalu odeznívají.

Ale to určitě záleží na pokožce a jejím Ph. Použila jsem ho při masturbaci, téměř okamžitě mě použití krému vzrušilo a dosažení vyvrcholení nebyl sebemenší problém i bez použití dalších pomůcek.


Takže popis na krabičce: „Nechte svůj klitoris rozkvést až na vrchol“, má opodstatnění.

Množství, složení, spotřeba

Jak jsem již zmínila výše, v balení je 10 ml krému, který je nutné spotřebovat do šesti měsíců od otevření. Pro ženy, které výrobek oslovuje, mi to přijde opravdu málo, ale jinak výrobek rozhodně stojí za to!

Obsahuje patentovanou složku Thermolat, arginin a ženšen. Kromě toho obsahuje také vodu, glycerin a další chemické sloučeniny, které nebudu uvádět kvůli jejich záhadným názvům.

Neobsahuje však silikon, je veganský a vhodný pro latex, takže si ho můžete užívat i při sexu s použitím kondomu. 

Celkové hodnocení na závěr

Samotný krém je perfektní, krásně voní, perfektně funguje a je to můj oblíbený kamarád, kterým si rád zpříjemňuji masturbaci. Určitě si ho v budoucnu koupím a vřele doporučuji.

Dokonce ho rád koupím i svým kamarádkám jako dárek. 

Klady

Zápory

Krásně zahřívá Hliníková tuba
Skvěle voní
Lehká a rychle se vstřebávající textura
Vytváří okamžité vzrušení
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: