Když přijde na ochranu a zlepšení sexuálních zážitků, kondomy jsou stále jedním z nejpoužívanějších a nejspolehlivějších prostředků. A právě Durex Intense Orgasmic kondomy slibují, že vám přinesou nejen bezpečnost, ale i extra dávku vzrušení a potěšení. 

Tyhle vroubkované kondomy s prohřívacím gelem Desirex mají být navrženy tak, aby maximalizovaly stimulaci a přinesly nezapomenutelné orgasmy.

Pojďme se podívat, jak si stojí v reálném světě – a jestli opravdu dostojí svému názvu!

Vroubkovaný povrch a gel Desirex 

Hned na první pohled vás zaujme jejich design. Kondomy Durex Intense Orgasmic jsou vroubkované a mají speciální výstupky, které jsou strategicky rozmístěny po celé délce.

Vzhled je navržen tak, aby zvyšoval stimulaci během sexu, což může být pro někoho ulehčujícím pro dosažení intenzivnějšího orgasmu. Z mé zkušenosti jsou spíše tyhle výstupky na pohled, než vyloženě na dráždění.

A k tomu si připočtěte nanesený gel Desirex – ten má prohřívací, chladivý a mravenčivý efekt = a to opravdu nepřeháníme, vše tam postupně najdete a ucítíte!

Lubrikace a komfort

Lubrikant Desirex není jen obyčejný lubrikant. Má stimulující účinky, které zvyšují prokrvení intimních partií, což může vést k intenzivnějším a častějším orgasmům. 

Samotný kondom má špičku ve tvaru Easy on, což znamená, že se snadno nasazuje a pevně drží na místě, aniž by sjížděl během akce. To můžu rozhodně potvrdit, celkově Durexáky mám nejraději pro nasazování. A ještě mě nezklamaly:) Díky bohu!!!

Navíc díky tomuto tvaru kondom během sexu nesjíždí, což je častý problém u levnějších a méně kvalitních kondomů. I to mohu potvrdit, žádná nehoda a tím nemyslím jen toto balení 12 kusů, ale i všechny mé dosavadní Durexy, co jsem testoval i prožil s nimi hodně sexování.

Drží pěkně.

Orgasmy a mezinárodní svátky? Jde to dohromady v srpnu:

Vůně co neurazí = a to je dobře

Dalším příjemným překvapením je decentní vůně kondomů Durex Intense Orgasmic. Není nic horšího než kondom, který má nepříjemný zápach a dokáže zkazit náladu. Prostě ne guma, ale těžko popsatelná vůně od samotného gelu. 🙂

Když chcete někomu věřit, tak…

Značka Durex je na trhu již mnoho let a její kvalitu prověřil čas i zákazníci po celém světě. Samozřejmě musím říci i B = a tou je cenovka.

Pravda, že typicky za kondomy Durex Intense Orgasmic zaplatíte o něco více než za běžné kondomy. Ale jak se říká, za kvalitu se platí. 

A jestli někde se vyplatí investovat, tak je to do ochrany před těhotenstvím = pokud si ho nepřejete = tam levnými kondomy jdete určitě naproti.

A to si upřímně myslím!:) 

A to nemluvím o nevhodném nasazování, používání starých kondomů ze „střední“, přechovávání kondomů s klíky v kapse, … můžete si to zkazit vždy! A to i s těmi kvalitními, takže i uchovávání kondomů je velké téma!

Jak se tyto kondomy liší od běžných kondomů?

Kondomy Durex Intense Orgasmic se liší především svým tvar a naneseným speciálního gelu – sám se o sobě prodává jako Intense – viz dřívější redakční recenze = o něm si více přečtete právě v ní.

Zjistěte kolik stojí Kondomy Durex Intense Orgasmic
ZJISTIT CENU

Vroubkovaný povrch a výstupky mají sice zvyšovat fyzickou stimulaci, ale u nás se jejich efekt moc neprojevil. Partnerka v klíně nedokázala odlišit ty vroubečky, tečičky a srandičky. Ale vypadá to „fency“ a „efektně“ = má pocit, že na ní nešetříte. A za to můžete taky dostat pár plusových orálních bodů:)

Jsou tyto kondomy bezpečné pro každodenní použití?

Ano, kondomy Durex Intense Orgasmic jsou bezpečné pro každodenní použití. Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a procházejí přísnými testy kvality. Durexu bych prostě věřil = adekvátně k jejich cenovce. 🙂 Něco za něco.

Nicméně, jako u všech lubrikantů a kondomů, je důležité si před použitím přečíst návod a zajistit, že nemáte alergii na některou ze složek gelu. U nás jsem nic špatného nevnímala.

Mohu tyto kondomy použít s jakýmkoli lubrikantem?

Kondomy Durex Intense Orgasmic jsou již lubrikované gelem od výroby, takže není nutné přidávat další lubrikant.

 Pokud ale chcete použít další lubrikant, je nejlepší použít ten na vodní bázi – viz sekce s testy zvlhčujících gelů – Goliate, Boom, Whoopdedoo, jistě jich u nás najdete mnoho – i zkušeností s nimi. Lubrikanty na olejové bázi mohou poškodit latex a snížit účinnost kondomu.

Je balení ekonomické?

Balení obsahuje 16 kondomů, což je větší množství než u běžných balení kondomů. To znamená, že máte zásobu na delší dobu a nemusíte se tak často starat o doplňování. 

Osobní zkušenosti a recenze

Hodnocení uživatelů

Podle recenzí zákazníků je většina velmi spokojena s kvalitou a účinky těchto kondomů. Mnoho uživatelů oceňuje zejména zvýšenou stimulaci a intenzivnější orgasmy. Někteří však upozorňují, že efekt gelu Desirex může být pro některé příliš intenzivní a je potřeba si na něj zvyknout.

Osobní dojmy z našeho testování

Po vyzkoušení těchto kondomů musím říct, že jsou opravdu netradiční. Vroubkovaný povrch má spíše placebo efekt, ale na někoho dalšího mohou mít vliv. Gel Desirex / Intense už znám z dřívějška a jeho aplikování mám osvědčené primárně přímo na klitorisu = což můžete dosáhnout při předehře, kdy ho pomazlíte penisem ochráněným už právě kondomem:) Vyzkoušeno za vás, jen na krajíček, dráždit, provokovat, aby sama proti vám vyrazila boky a nabodla se. 

Nasazování je klasicky snadné a kondom drží na místě, což je velké plus. ALe asi nic, co byste od jiných Durexáků neznali. 

Hodnocení – mix pohledu od obou

Durex Intense Orgasmic kondomy jsou za nás 2 solidní volbou pro ty, kteří hledají více než jen základní ochranu. S vroubkovaným povrchem (za vyzkoušení stojí) a stimulačním gelem Desirex Intense nabízí tyto kondomy nejen bezpečí, ale i zvýšené potěšení a šanci na zajímavější orgasmy. 

Rozhodně se nedá říci, že by „nedělaly nic“ = ten gel opravdu tak švitoří a dráždí, mě to vlastně baví. Nemusím to mít určitě vždy, ale na oživení je to příjemné překvapení. A jsem ráda provokovaná penisem tak blízko, že musím sama přirazit, aby už konečně po předehře ve mě skončil:)

Přestože jsou cenově vyšší (typicky jako každé Durexy upřímně – kusovky bychom nekupovali), kvalita a zábava, který poskytují, stojí za každou korunu.

Klady

Zápory

Vroubkovaný povrch a výstupky zvyšují fyzickou stimulaci Dražší než běžné kondomy, což může být pro někoho odrazující
Prohřívací, mravenčivý a chladivý efekt pro extra potěšení Pro někoho může být efekt gelu příliš intenzivní
Tvar Easy on zajišťuje snadné nasazování a pevné držení
Přidává komfort a zlepšuje celkový zážitek
Nezklamal nás ani jednou
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Vaše názory 1 názor

A když to vezmu z druhé strany. Tak hezky se pusou nasazuje na penis, chutově je příjemně sladký, opravdu chutný vlastně. Zvládl jsem ho až po kořen. Při pronikání do mě – znáte to, že anální hrátky máme jen s kondomem – je lehce cítit, nemusíte ale nikam spěchat, jen si to prožívejte hezky.:) Po aktu rozhodne citite jeho “hřejivý” efekt – tak cca 20 minut ještě citíte, že by ve vás. 🙂 Moc pěkný kousek a kondom doporučuji pro obě strany a překvapivě vaginálně i análně 🙂

Díky Marku za doplnění!

Spolupracujeme: