Motýlek, přesně tak nazval tento přístroj můj manžel a název se vžil. Zatím je to můj nejodvážnější kousek k testování a vlastně první pomůcka k análnímu uspokojení, respektive rovnou k DP. Aneb double-penetration = dvojitou penetraci (klín i prdelka).

Pokud jsem dosud někde psala, že jsem se nemohla dočkat, až výrobek poprvé otestuji, byl to jen slabý odvar toho, co jsem s tímto udělátkem zažívala. Pojďme se podívat, jak v našem testu obstál!

Co mě zaujalo

Použitelnost! DP jsme doma ještě nezkoušeli, pokud nepočítáme anální kolík, ale jako vyznavače análního styku nás tento gadget docela zaujal.

Design a provedení

Samotná pomůcka není vzhledově nijak zvlášť zajímavá, skládá se ze dvou škrtících kroužků na penis a samotných análních kuliček. Je v černé barvě, což u takovýchto pomůcek velmi oceňuji – působí elegantně. A opět, jako u většiny pomůcek, je vyroben ze sametově hladkého materiálu. Kroužky lehce připomínají motýla, a tak vznikl i náš název.

Balení

Balení tvořila jednoduchá černá krabička bez plastové výplně (aleluja!) a zatím ji používám k uskladnění. Nijak neohromí ani nezklame, celkově jsem s balením spokojená. Jediné, co tedy v balení bylo, byl samotný anální motýlek ve vzdušníku.

Provoz, první testování a první dojmy

A tady se dostáváme k jádru věci… řeknete si, dva škrtící kroužky, korálky, jak jednoduché! Přestože pomůcka nevyžaduje žádné zvláštní zacházení, překvapivě jsme měli s nasazením drobný problém. Já ne, manžel ano:)

Sametově hladký materiál je skvělý na dotek, ale je také zatraceně pevný a dostat kroužek na poměrně objemný, tlustý penis je trochu… náročné.

Ale když se vám to konečně podaří, koule se vám rozlepí a to není vůbec žádná legrace, no jak pro koho. Na rozdíl od toho muže jsem se v téhle groteskní situaci docela bavil i já.

Takže jsme shrnuli mužské problémy, které mohou v této situaci nastat, chce to jen trochu cviku, napoprvé se možná budete trochu trápit.

A možná také ne. Zatím máme zkušenosti pouze s erekčními kroužky z poddajnějšího materiálu. Takže naše doporučení je nasazovat tuto pomůcku při mírnějším ztopoření, ne přímo v akci.

My jsme se však nenechali odradit nasazením a pustili se do akce s použitím lubrikantu na vodní bázi. Jelikož dáváme přednost tvrdšímu sexu, mohu říci, že samotný průnik absolutně nebolel.

Korálky jsou velikostně tak akorát, žádné extrémní roztahování, v tomto ohledu se není čeho bát. Z mého pohledu motýlek naprosto splnil mé očekávání, byla to perfektní první zkušenost s touto hračkou, nesmírně vzrušující a příjemná.

Zjistěte kolik stojí Anální strapless strap-on Velvet
ZJISTIT CENU

Manžel si mírně stěžoval, že materiál je příliš pevný, ale moje nadšení ho zlomilo. DP má pro mě po této zkušenosti velké kouzlo a vřele doporučuji tuto pomůcku vyzkoušet. Nesmím však zanedbat řádnou a důkladnou hygienu, která je pro mě u análních pomůcek nezbytná.

Testování v našem podání bylo jak tvrdé, tak vanilkové a obojí má své kouzlo.

Rozměry a materiál

  • Celková délka: 14 cm
  • Průměr análních kuliček: 2 cm
  • Hmotnost: 70 g
  • Materiál: lékařský silikon 

Celkové hodnocení

Výrobek naprosto splnil naše očekávání a vřele ho doporučujeme, pokud jste ho zatím jen nakoukli, nebojte se ho zakoupit. Stal se mou oblíbenou erotickou pomůckou, dvojitá penetrace je pro mě nesmírně vzrušující praktika a rád používám tohoto připínacího motýlka. Hurá do toho! 

Klady

Zápory

Sametově hebký materiál Problematické první nasazení
Snadná údržba Korálky jsou krátké, což může být problém pro muže s delšími penisy
Vhodné do vody
Pohodlná velikost - i pro začátečníky
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: