Ačkoli nejsem příznivcem vibrátorů jako takových, mít v kabelce jeden v mini verzi pro můj klitoris mi přijde jako docela užitečná věc. Rozhodla jsem se ho tedy vyzkoušet! 

Co mě zaujalo 

Jak už asi víte, gadgety si mě musí získat svým designem, a tento design mě opět hodně okouzlil. Krásný růžový vesmírný design mě podle mého názoru zaujal na první pohled.

Dalším parametrem je samotná velikost. Která je praktická a vejde se opravdu i do té nejmenší kabelky. 

Design a povrchová úprava 

Design je, jak jsem již zmínila, laděn do růžové barvy s vesmírným efektem. Jedná se o sametově hebký materiál, který se snadno udržuje a je voděodolný. Špička je zaoblená, celý povrch je hladký. 

Po rozbalení a bližším prozkoumání jsem si všimla, že obrázek je mírně, opravdu velmi mírně rozpixelovaný, což mi jako detailistovi docela vadí, ale přejdu to, protože ho opravdu nebudu vystavovat okolí.

Na spodní straně je tlačítko napájení, které v zapnutém režimu svítí tmavě modře. Je umístěno pod černým silikonem, což celkovému designu výrobku dodává příjemný barevný nádech. 

Balení 

Vibrátor je zabalen v malé růžové krabičce s plastovou výplní. Krabička neurazí ani neokouzlí, ale je pevná a stále ji používám pro skladování. Součástí balení byl také návod a samozřejmě nabíjecí kabel, který je magnetický a hodí se i pro jiné typy pomůcek. Samotné balení tedy hodnotím kladně. 

Servis 

Vibrátor se spouští podržením tlačítka napájení a po zapnutí jednou zavibruje, další režimy vibrací se spouští opětovným stisknutím tlačítka napájení a po delším podržení tlačítka se vibrátor vypne.

K dispozici je celkem 9 režimů, první tři jsou monotónní vibrace od nejslabší po nejsilnější. Zbytek je kombinací různě intenzivních vibrací a pulzů. Navíc je tichý, což velmi oceňuji. 

Zjistěte kolik stojí Vibrační patrona Starry Bea
ZJISTIT CENU

První testování, první dojmy 

Jelikož jsem s takovým mini vibrátorem doposud neměla žádnou zkušenost, strašně jsem se těšila, až ho vyzkouším, ale první testování pro mě bylo trochu zklamáním. Vibrace jsou na mě příliš silné, i ten nejslabší režim byl doslova jako přiložení kladiva na klitoris:)

… a to vážně nikdo nechce. Přesto jsem se nevzdala jeho potenciálu a zkoušela různé polohy přiložení, různě silné přírazy, až jsem objevila kouzlo této věcičky.

Nakonec se mi podařilo přijít na způsob držení, díky kterému mi ten malý rošťák rozvibruje celou pánevní oblast. Ačkoli jsem do testování aktivně zapojila i manžela, sama jsem tento výrobek testovala pouze na klitorisu a jeho přilehlých částech:)

Použití v mém podání 

V současné době je tato kazeta „povinnou výbavou“ pro všechny mé výlety mimo domov. Mám ji vždy v kabelce. I když mi vibrace stále připadá trochu silná, ráda s ní experimentuji a přepínám režimy podle aktuální nálady a času, kdy se chci uspokojit.

Používám ji všude, kde mám chuť, ať už jen doma na gauči, ve vaně nebo na cestách:) možností je opravdu milion. Vždy se mi podařilo úspěšně vyvrcholit, takže pokud hledáte malý kompaktní vibrátor, vřele doporučuji. 

Specifikace 

V balení je tedy mini vibrační kazeta s nabíjecím kabelem a uživatelská příručka.

Rozměry a materiál

  • Materiál – ABS plast a silikon
  • Rozměry – 7,8 cm (vejde se do kapsy, do podprsenky… kamkoli!)

Celkové hodnocení  

I když je to v podstatě můj nejlepší přítel, příliš silné vibrace mě trochu zklamaly. A také kvalita „obrazu“.
Ale i přes to se mu nedá upřít, že je skvělý. Doporučuji všem, dokážu si ho představit i jako malý pěkný dárek, ať už kamarádce nebo partnerovi. 

Klady

Zápory

Malé praktické rozměry Silné vibrace
Pěkný design
Nízká úroveň hlasitosti
Velká výdrž baterie
Zajímavé vibrační režimy
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: