Třecí podložka Mighty Grinder je jednou z těch hraček, které… si musíte zas a znovu prohlížet. Ať už jste zvyklí na klasické vibrátory, nebo hlavice či womanizéry, tohle je opravdu jiná hračka. 

V základu je nevibrační (ač díky vyjmutelné patronce umí i to) a musíte zkoumat a znovu se učit, jak si s ní hrát. Přitom je vlastně intuitivní a jak vychází z internetových anket ohledně masturbace (typicky těch prvních), tak i pomůže mnoha dívkám si připomenout, jak začínaly si dělat intimní radost. 

Překvapivě malá plocha, výrazný psychedelický design a velmi citelná silikonová struktura jsou jen začátkem toho, co tato hračka nabízí. A přitom by se dalo říci = taková prapodivná blbůstka, co?

Co že to vlastně je?

Pokud jste doposud neslyšeli označení „grinder“, tak jste tu správně. Pro mě to také byla novinka = ale ruku na srdce, segment těchto „třecích“ podložek s výstupky je poměrně nový. 

Dohledala jsem začátky pár let zpět, kolem DIY tvůrců hraček na Etsy (zahraniční obrovská obdoba „Fléru“). Tahle hračka má napomoci každému (a každé) zkusit zase přirozenější a prapůvodní dráždění = díky tření. 

Co jsem dohledala právě anketách a u mých známých, hodně dívek typicky začínalo s prozkoumáváním svého těla díky tomu, že se náhodně při dospívání o něco „třely“. O gauč, hranu postele, polštář… Tušíte? Tření a probouzející se klín = první rozkoš. A tohle ty hračky (typicky nepenetrativní = takže i vhodné pro první prozkoumávání bez porušení panennské blány) přesně slibují a co můžu potvrdit, nakonec i nabízejí:)

Psychedelický design

Co vás na první pohled zaujme, je psychedelický design podložky. Výrazné barvy a tvarové provedení hračky dodávají pocit vzrušení ještě před samotným použitím. Design je nejen estetický, ale také funkční – vlnitá struktura silikonu a výrazné vroubky zaručují intenzivní stimulaci. 

Tady musím uznat = je to opravdu umělecké dílo, až snad není z naší planety = vypadá jako mimozemská lehce opalizující vulva. A víte, že vlastně proč ne? Jsou na trhu i více realističtější, ale i ještě více bláznivější kousky – tohle je paradoxně ještě docela při zemi. Jednorožci, dinosauři, ale i draci. Také fanoušci právě draků si libují v grinderech = šupiny vlastně nejsou zas tak špatný nápad, že?:)

Pásky na upevnění

Podložka přichází s koženkovými pásky, které lze snadno připevnit k různým povrchům nebo částem těla.

To umožňuje mnoho variací v použití – můžete ji připevnit na židli, stehno partnera nebo třeba k polštáři. Pásky zaručují stabilitu a umožňují „handsfree“ použití, což je jedním z hlavních benefitů této hračky.

Tenhle nápad s pásky mi přijde super. 

Samotná podložka by seděla jinak sama na hladké židli (máme jednoduché plastové), ale díky očkám na boku… je to najednou pestřejší. A nejvíce mě bavilo rajtovat přítelovi na stehně. Tak blízko byl ke mě, přitom měl smůlu… jen mi podržel, dokud jsem se hezky neprojela…

A ještě vibrace?

Dalším tahákem Mighty Grinder je bezpochyby její vyjmutelná vibrační patrona. Tato malá, ale šikovná část hračky se stará o další část zábavy. 

Vibrační patrona je menší, což umožňuje její použití nejen jako součást podložky, ale i samostatně. Její silné vibrace mohou stimulovat klitoris, uzdičku penisu nebo bradavky – podle vašich preferencí a fantazie. Takže tření zezdola a vibrace ještě cíleně na poštěváčku = to by šlo!

Handsfree jízda kdekoliv

Jedním z hlavních lákadel Mighty Grinder je možnost handsfree hrátek. Stačí hračku připevnit pomocí pásků a zapnout vibrační patronu. Díky dálkovému ovladači můžete snadno měnit intenzitu vibrací a to celé bez nutnosti přerušení.

To umožňuje maximální koncentraci na prožitek = nic nemusíte držet, jen si kloužete po něm (zapomněla jsem na lubrikant = silikonová hračka + vodní lubrikant = neskonalá láska!).

Můžete se hezky i zastavit a jen se kroutit v bocích, určitě si zkusíte všechny možnosti. A musím uznat, že jsem to nečekala = grinder jsem měla ve sbírce mít už dávno! Sakra!

Zjistěte kolik stojí Třecí podložka Mighty Grinder s dálkovým ovládáním
ZJISTIT CENU

Vybraný silikon je krásně měkkoučký, ale svou strukturu výstupků si drží = prostě je velmi příjemný na dotek. Po nalubrikování skvěle klouže, což zaručuje hladké a příjemné klouznutí. 

Navíc je snadno čistitelný, což oceníte po každém použití. To jistě znáte, voda (sundat pásky koženkové pozor), mýdlo a dezinfekční sprej (mrkněte na naše další recenze).

Úroveň výše = hlavní je vaše potěšení

Pásky na upevnění jsou dlouhé a koženkové, což zaručuje nejen pohodlí, ale i pevnost. Mají klasická očka jako pásky, co znáte ke kalhotům, nebo z mé zkušenosti více z roubíků a harnessů:)

Můžete je snadno připevnit ke stehnu partnera, který může být třeba i zamčený v klícce – to přináší nový rozměr hrátek plných dominance a submisivity.

Partner bude blízko vás, a přitom vám bude přinášet radost třením. Proto jsem psala, že byl tak blízko, ale měl smůlu. Mohl se kochat mým vzducháním a klíčkem na mých prsou. Ale to bylo v ten den tak všechno. 

A co vibrace

Vibrační patrona nabízí 7 různých vibračních vzorů a 3 klasické vibrace. Vibrace jsou vůči tělu pidi patronky překvapivě silné, ale díky tichému motorku nejsou slyšet za zavřenými dveřmi ložnice, což oceníte, pokud máte spolubydlící nebo děti. 

Vyzkoušeno mužem, který musel za dveřmi poslouchat, jak jsem „slyšet“. A měl zakázáno se dotýkat, věděl, že bych ho potrestala.

Samotný grinder (wow to jste asi nečekali co!) s vibrační patronou je vodotěsný, což ho předurčuje k jeho použití ve sprše nebo vaně. Koženkové pásky ale do vody nepatří – v případě znečištění je stačí otřít vlhkým hadříkem. 

Vibrační patrona je dobíjitelná pomocí přiloženého magnetického USB kabelu, což je pohodlné a šetrné k životnímu prostředí. Magnetické nabíjení je pecka vždy, ale štve mě, že jich už mám doma tolik.

A překvapivě ne všechny jsou spolu kompatibilní:)

Vynucené orgasmy

Pokud máte rádi trochu náročnější hrátky, Mighty Grinder je ideální pro vynucené orgasmy. Partner může ovládat vibrace dálkovým ovladačem, zatímco vy budete „připoutáni“ ke hračce. To přináší novou možnost pro D/s hrátky (dominance a submisivity), takže vzrušující pro obě strany = pokud jste BDSM pozitivní – jako my 2.

Snadné čištění a údržba

Díky hypoalergennímu silikonu je čištění hračky velmi jednoduché. Stačí použít jemné mýdlo a vodu nebo speciální čistič na erotické pomůcky. Pásky z koženky je lepší čistit pouze vlhkým hadříkem.

FAQ, aneb na co byste se zeptali

1. Jak dlouho vydrží baterie vibrační patrony na jedno nabití?

Baterie vydrží při běžném používání zhruba 1,5 až 2 hodiny. To je dostatečně dlouho na několik intenzivních společných hrátek. Nabíjení pomocí magnetického USB kabelu je pohodlné – nejraději bychom za redakci protlačili jednotné nabíjení = konkrétním magnetickým řešením:)

2. Je podložka vhodná pro použití ve sprše?

Ano, samotná podložka a vibrační patrona jsou vodotěsné, takže je můžete bez obav používat ve sprše nebo vaně. Pásky z koženky ale do vody nepatří. Na to pozor.

3. Kam jste grinder nejčastěji dávali?

Nejčastěji v pořadí = židle, stehna partnera a k polštáři. Kreativitě se meze nekladou – důležité je, aby byla podložka pevně připevněna oběma pásky – jen jeden nestačí!

Co si o třecích grinderech myslíme?

Třecí podložka Mighty Grinder je překvapivě skvělým přírůstkem do naší sbírky erotických hraček. Výrazný design a silné vibrace vám slibuje intenzivní klitoridální zážitky, které ocení jak sóloví hráči, tak páry. 

Handsfree hrátky a variabilita upevnění (viz FAQ a kam jsme ho nejčastěji poutali) dělají z této hračky všestranného pomocníka při různých kombinacích. Dálkový ovladač a vodotěsnost jsou dalšími bonusy, které přidávají na hodnotě = kór když ho má v ruce váš partner. A rád se dívá na vaše vzrušující kroucení…

Klady

Zápory

Handsfree dráždění Pásky z koženky - dostatečně dlouhé, ale ne do vody
Silné vibrace a tichý motorek (na velikost patrony) Psychedelický design si musíte zamilovat nebo ho budete nesnášet
Hypoalergenní silikon
Dálkový ovladač
Vodotěsnost obou dílů
Snadné čištění = silikon
Vyjmutelná vibrační patrona
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: