Stimulátor je určený především pro ženy a jejich intimní chvíle. Svými mnohými funkcemi, vás milé dámy, jistě velice potěší. Tuto recenzi si dovoluji napsat jen sama za sebe, protože ,,lízátko“ si užívám ráda při svých soukromých chvilkách. 

Rozbalovací okénko

Malá bílá krabička s vyobrazenou hračkou a stručným popisem uvnitř skrývá stimulátor, USB kabel na nabíjení a drobný návod. Bohužel neobsahuje žádný obal pro uchování hračky.

První pohled

Stimulátor Engily Ross Lizer, mě zaujal především svým okouzlujícím designem. ,,Skoro jako myška k počítači´´, pomyslela jsem si.  Díky zaobleným tvarům padne krásně do ruky. Je vyrobený z prémiového, hebkého silikonu v hezkém odstínu červené barvy a decentním zlatým proužkem.

Na první pohled působí velice elegantně. Ovládání je umístěné ze spodu a to včetně malého displeje, který ukazuje v jakém režimu se právě nacházejí vibrační funkce a v jakém stimulační jazýček.

Kalíšek pro vytvářený podtlaku lze také sundat a vychutnat si tak pouze samotné vibrující ,,lízátko“. Hračka se nabíjí USB kabelem díky magnetickým bodům. Před prvním použitím doporučují hračku zcela nabít.

Parametry

  • Materiál: Prémiový silikon 
  • Rozměry: 10,5cm x 5,9cm
  • Hmotnost: 240g 
  • Vibrace: ano
  • Voděodolnost: ano
  • Nabíjení: pomocí USB kabelu 
  • Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Zjistěte kolik stojí Multifunkční stimulátor Engily Ross Lizer
ZJISTIT CENU

Hodnocení 

Lizer nabízí mnoho funkcí a lze je i dle libosti mezi sebou kombinovat. Pojďme se na ně blíže podívat.. První funkcí jsou vibrace, které nabízejí hned 9 módů. Jsou tiché a příjemně intenzivní. Druhou funkcí je oscilační jazýček opět s 9 možnými režimy, které se od sebe liší jak v rychlosti, tak také ve směrech točení. Posledním třetím tlačítkem zapnete funkci vakuové pumpy. 

Tu lze navolit ve třech úrovních. Vakuová pumpa pracuje ve stylu nasání a následném povolení. Sání tedy není stálé a ani na nejvyšší stupeň příliš silné, ale v kombinaci s rotujícím jazýčkem a vibracemi vám tato hračka dopřeje velice příjemnou rozkoš, kterou díky její voděodolnosti můžete prožívat i při koupeli. 

Její pocity

Nejsem typ ženy, který by si užíval přepínání jednotlivých režimů během akce a tak jako první jsem začala prozkoumávat, jaké kombinace mě osobně budou nejvíce vyhovovat.

Nakonec nastavení na nejvyšší stálé vibrace, nejrychlejší mód kroucení jazýčku a nejvyšší úroveň pumpy je pro mě zárukou rychlého a velice příjemného dosažení orgasmu.

Velice oceňuji, že je Lizer voděodolný, protože pohrát si sním v teplé vaně při svíčkách je prostě k nezaplacení. 

Klady

Zápory

Voděodolnost  Nelze se vrátit o režim zpět (chcete-li přejít na nižší režim např. vibrací, musíte se proklikat přes všechny následující  až na požadovanou úroveň)  
Prémiový, hebký materiál 
Elegantní hračka
Nezávislé ovládání s možností kombinování
Možnost sundání kalíšku 
9 možností režimu vibrací 
9 možností režimu jazýčku
3 intenzity vakuové pumpy  
Výdrž baterie 
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: