Když jsem obdržel umělou vagínu Realistic Pussy od značky Slave4master, byl jsem zvědavý, jaký první dojem na mě udělá. Produkt dorazil v nenápadné, jednoduché papírové krabičce, což na první pohled působí skromně a decentně. 

Rozbalení a první dojem

Toto balení je výhodou pro ty, kdo si cení diskrétnosti. Po otevření krabičky jsem objevil elegantní černý plastový tubus, který na první pohled nevypadá nijak zvláštně. Jeho design je minimalistický a diskrétní, což opět ocení každý, kdo si nepřeje, aby bylo na první pohled patrné, co se v tubusu skrývá. 

Po pečlivějším prozkoumání jsem zjistil, že vrchní víčko je opatřeno závitem, který zajišťuje, že se masturbátor sám od sebe neotevře. Po odšroubování víčka se objeví samotná umělá vagína, která je pečlivě zabalena v igelitovém sáčku s jemným pudrem. 

Nevypadá v ten okamžik zrovna hezky, ale po sundání igelitu ji vidíte v plné kráse. A musím uznat, že v realistické kráse = vykreslená i správně barevně laděná.

Po vyjmutí umělé vagíny z černého pouzdra a jejím vybalení ze sáčku mě příjemně překvapil materiál. Vyrobená je z kvalitního a velmi příjemného silikonu, který působí téměř realisticky.

Na dotek je měkký, pružný a v kombinaci s pudrem připomíná skutečnou kůži, což výrazně přispívá k autentickému zážitku.

Použití hračky

Co se týče samotného použití, je důležité připomenout, že tato hračka je poměrně úzká, což může zvyšovat intenzitu zážitku, ale zároveň také vyžaduje použití kvalitního lubrikantu. 

Zjistěte kolik stojí Umělá vagína Realistic Pussy
ZJISTIT CENU

Na základě doporučení sexshopu Sexshop51 jsem použil lubrikant na vodní bázi, který se ukázal jako ideální volba. Lubrikant nejen zvyšuje klouzání (nečekaně), ale zároveň chrání samotný materiál před poškozením.

Vnitřní struktura vagíny je navržena tak, aby co nejvíce připomínala skutečný zážitek. Příjemné a pečlivě rozmístěné výstupky uvnitř zajišťují, že zážitek je nejen realistický, ale také intenzivní a vzrušující. Hračka má také optimální velikost – její délka a šířka jsou ideální pro většinu uživatelů, což přispívá k pohodlnému a přirozenému použití.

Pro nejlepší zážitek jsem zjistil, že je ideální chytit masturbátor oběma rukama a přirážet podle potřeby.

Tento způsob používání umožňuje plnou kontrolu nad intenzitou a tempem, což maximalizuje příjemnost.

Po skončení je možné celou umělou vagínu jednoduše vyjmout z černého pouzdra a důkladně ji vypláchnout a umýt. Tento proces je snadný a udržování hračky v čistotě tak není žádný problém. To bylo hlavní, čeho jsem se u takhle zavřené hračky bál.

Parametry na závěr

Pro ty, kdo mají rádi konkrétní údaje, zde jsou technické specifikace:

  • Délka: 26,5 cm
  • Průměr: 9,7 cm
  • Hmotnost: 700 g

Tyto rozměry potvrzují, že se jedná o hračku, která je sice příjemně robustní, ale jak jsem psal výše, tak dobře padne do ruky, což zajišťuje pohodlné hraní.

Klady

Zápory

Zpracování a materiál Žádné
Zajímavé vnitřní výstupky
Diskrétní pouzdro
Poměr cena/výkon
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: