Aphrodite Bunny Twister aneb mrštný pomocník pro ložnicové hrátky – aneb TEST rotujícího vibrátoru s výběžkem na klitoris a přísavkou. Jaký je?

Oblíbenec v mé sbírce?

Hlásím se po čase s další recenzí tentokrát na tohohle mazlíka! Zařadil se mezi mé oblíbence ve sbírce. Toužila jsem vyzkoušet tuto kombinaci všech tří funkcí – rotace, přirážení a vibrování. Tato trojkombinace nabízí nové možnosti a jejich následné naplnění.

Stručný popis

Sytě červená barva vibrátoru vyzívá k ukojení své touhy. Hračka je uschována ve standardní krabici, kde leží bezpečně ve výplni. Výběžek s dlouhými oušky, který slouží pro dráždění klitorisu, připomíná svým tvarem králíčka – Bunny.

Vibrátor má mírně zahnutou špičku, která se otáčí kolem své osy a navíc přiráží nahoru a dolů! 

Až 1,5 cm se špička může pohybovat dopředu. Vibrace vibrátoru můžete pustit zároveň s pohybem špičky dopředu, a pokud by to bylo málo lze zapnout současně s tímto vibrace i na králíčkovi a to je pak jízda!

Výkon motoru mají na starost 2 vibrační motorky, který pohánějí 10 rotačně-vibračních programů pro vaginální část a 10 vibračních režimů pro Bunnyho.

Zjistěte kolik stojí Rotační vibrátor s výběžkem na klitoris a přísavkou Aphrodite Bunny Twister
ZJISTIT CENU

Rozměry

  • Délka vibrátoru: 24,2 cm
  • Použitelná délka vibrátoru: 13,5 cm
  • Průměr vibrátoru: 3,8 cm
  • Hmotnost: 320 g

V akci

Povím Vám, že to byl nezapomenutelný zážitek. Pro ovládání jsou zde dvě tlačítka. Prvním vibrátor zapneme a následně jím ovládáme rotačně-vibrační funkce.

Spodní tlačítko zapíná vibrace na králíčku. Jednotlivé funkce nelze samostatně zastavit musí se vypnout celý vibrátor. Vibrátor disponuje i přísavkou, která umožní umístit vibrátor téměř kdekoliv na místo.

Je to skvělý pomocník.

Osobní pocity

S vibrátorem zažijí ženy nezapomenutelný orgasmus. Při zapnutí všech tří funkcí – rotace, přirážení a vibrování garantuji rychlé orgasmy několikrát za sebou.

Vytkla bych vypínání celého vibrátoru, pokud chcete vypnout, jen jeden program to může být velký opruz a k vzteku v určitý moment.

Klady

Zápory

Síla vibrací Hlučnější
Materiál
Realistické přírazy
Přísavka
Vodotěsná úprava
Výběžek na klitoris
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: