S vakuovými pumpami jsem nikdy zkušenost neměl, ačkoliv mi představa o vyzkoušení jedné přišla velmi lákavá. Když jsem se ale dozvěděl, že po použití pumpy je erekce silnější a penis mnohem citlivější, své představě jsem se poddal a šel jsem ji ihned vyzkoušet!

Co mě zaujalo

Jakožto začátečníka v oblasti vakuových pump mě velmi zaujal jednoduchý design Man Pump. Pumpa oproti některým ostatním, které jsem viděl, dává dojem jednoduchého aplikování a údržby.

Balení

Velmi mě překvapilo, jak pečlivě zabalená pumpa byla. Jednotlivé díly byly pečlivě obalené v bublinkové fólii a hezky uspořádané v krabici. Bohužel chyběl návod na složení pumpy a jak ji správně a bezpečně aplikovat. 

První pocity a dojmy

První dojem byl doslova dechberoucí. Nikdy bych nečekal, jak neuvěřitelný pocit slasti dokáže člověk cítit z vakuové pumpy. Místy pumpa připomínala orální sex a bylo vskutku fascinující pozorovat, jak v ní penis roste.

Jakožto fanoušek příjemné bolesti jsem byl velmi překvapen, že ji může pumpa způsobovat, což byl velký bonus.

Zjistěte kolik stojí Vakuová pumpa Man Pump
ZJISTIT CENU

Největší šok ale byl po sundání plazmy, jelikož penis byl vetší díky prokrvení a mnohem více citlivější. Pevnější erekce byla také velmi znatelná. V tento přesný moment jsem Man Pump propadl a zamiloval jsem se až po uši.

Žádná hračka mi zatím ještě nepřinesla tak velký orgasmus.

Po této zkušenosti jsem neodolal a různě s pumpou experimentoval. Výsledky byly vždy nadmíru šokující.

 Celkové hodnocení

S vřelým svědomím mohu říci, že se z Man Pump stal můj nejlepší kamarád. Slouží nadmíru skvěle a nikdy nezklame. Velmi doporučuji všem, kdo chtějí silnější pocit slasti a citlivější chloubu. Dle mého neurazí ani jako dárek.

Klady

Zápory

Pevnější erekce Nenašel jsem
Větší penis (na krátký interval)
Citlivější penis
Možnost bolesti
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU

Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: