Erekčních kroužků jsem nikdy nebyl moc velký fanoušek, ale slib déle trvající erekce s vetší pevností erekce je slibem od sirén pro každého muže. Navíc když jsem viděl, že mají různé výběžky po obvodu, neodolal jsem a musel jsem je vyzkoušet!

Čím zaujaly?

Na první pohled mě upoutaly mé oči výběžky po obvodu kroužků. Liší se tím od klasických kroužků, což mi přišlo zajímavé. Navíc to ve mně hned vzbudilo několik otázek, jak příjemné to s nimi bude u sexu, či masturbace.

Materiál

Kroužky jsou tvořeny z dvouvrstvého silikonu malinové barvy.

První dojmy

Ačkoliv jsem byl zprvu velmi skeptický, kroužky si mě při prvním testování ihned získaly. Kroužky se dají velmi snadno nasadit na penis bez žádné bolesti a světu div se, opravdu splňují svůj slib, jelikož okamžitě po nasazení byla erekce znatelně pevnější a masturbace díky nim trvala mnohem déle.

Překvapilo mě, že výrůstky ani nijak nepřekážejí, ba naopak způsobují velmi příjemný tlak na zvolených místech.

Zjistěte kolik stojí Erekční kroužky Elephant Rings
ZJISTIT CENU

Po úspěšném testování na sobě jsem se tedy rozhodl kroužky využít při pasivním análním sexu. Kroužky překvapivě dráždily po stranách a dopomáhaly k silnějšímu orgasmu, což jsem velmi ocenil.

Používání

Elephant Rings se staly mým pravidelným parťákem při delší masturbaci. Díky své lehké skladnosti si je beru s sebou skoro všude, kde je možné je využít.

Je skvělé s nimi experimentovat s ostatními pomůckami.

Mým nejoblíbenějším způsobem používání kroužků je s kombinací vakuové pumpy, jelikož si po uspokojení připadám jako na obláčku.

Celkové hodnocení

Z Elephant Rings jsem neskutečně nadšený a stal jsem se díky nim fanouškem erekčních kroužků. Staly se mým pravidelným věrným parťákem, který se jen tak neopotřebuje. 

Klady

Zápory

Pevnější erekce Nenašel jsem
Déle trvající erekce
Odolné
Snadné aplikování
Výběžky
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: