Máte rádi hračky, kdy za málo peněz dostanete hodně muziky? Tak zrovna tyhle kroužky jsou jedna z těch pomůcek. V blistru jsou čtyři kroužky, balení nevypadá nic moc, ale co tady vymýšlet.

Kroužky různého průměru jsou z flexibilního materiálu označovaného jako TPE nebo TPR (termoplastická guma/elastomer), nesmrdí, jsou bez zápachu.

Díky tomu jsou, samozřejmě, vodotěsné (takže si můžete užít i vodní hrátky).

Parametry

Pomůcka, jak už název napovídá, pomůže erekci. Průměr je od 2,6 do 4,7 cm. Každý kroužek má na boku výstupky, které pomáhají při nasazování a sundavání (i když máte vlhké ruce od čehokoliv, rozumíme si, že jo?). Po obvodu je žebrování, není to čistě hladký kroužek.

Zjistěte kolik stojí Erekční kroužky Vitality
ZJISTIT CENU

Díky různému průměru a tloušťce si můžete vybrat ten svůj podle nálady. Plus jdou použít kroužky jak na samotný penis, tak třeba na šourek.

Stačí si trošku zaexperimentovat.

Jen opatrně, až se zaškrcená oblast začne zbarvovat do fialova a modra, bude lepší kroužky sundat. Přeci jen nechcete o zaškrcenou část přijít. Ale díky různým průměrům si určitě najdete kroužek, který nebude zaškrcovat tolik.

Hodnocení

Ženě se moc líbilo, jak kroužky působily a už jsme je kvůli tomu „párkrát“ použili. A neleží v šuplíku, jsou připravené na rychlé použití:)

Klady

Zápory

Příjemná cena Opatrně se zaškrcováním:)
Sada, 4 různé průměry
Výstupky na snadnou manipulaci
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU

Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: