Ačkoliv jsem po předchozích zkušenostech byl skeptický vůči libido boosterům, představa mít kvalitní „životabudič“ vždy po ruce, je lákavá snad pro každého. Neodolal jsem a musel jsem tento lék vyzkoušet.

Proč mě to zaujalo

Při výběru různých doplňků stravy je pro mě nejvíce důležité, aby jednotlivé složky byly přírodní a byly zcela zdraví prospěšné. Premium Libido to splňují na plné čáře! Složení si mě okamžitě získalo a neodolal jsem zkoušce.

Další věc, která mě doslova okouzlila je množství pilulek v balení. Z 90 ks pilulek v balení jsem byl nadšený, jelikož jsem věděl, že budu moci testovat do aleluja.

Složení

Jak jsem již zmínil, složení Premium Libido je zcela přírodní a zdraví prospěšné. Jednotlivé látky nepomáhají pouze k libidu, ale k celkovému fungovaní těla, což je krásný bonus.

Mezi hlavní složky patří:

  • Škornice šípolistá, která se využívá hojně v tradiční čínské medicíně. Slouží k prokrvení mozku a zmírnění bolesti kloubů. Užívá se při léčbě erektilní dysfunkce, jelikož zvyšuje tvorbu spermií, podporuje plodnost a pomáhá k sexuálnímu vzrušení.
  • Kotvičník zemní je tradiční látka v libido boosterech. Zvyšuje hladina testosteronu a tím i sexuální chtíč. Jeho dalším velkým bonusem je jeho pozitivní působení na psychiku a celková pomoc při regeneraci těla.
  • Maca peruánká také přispívá k libidu a celkové regeneraci, ale jako bonus ještě zabraňuje opotřebení šlach a kloubů. Je také bohatá na vitamíny a minerály, čímž přispívá k celkovému zdraví jedince.

Užívání

Co u mě získalo další velké plus, je důkladný popis užívání pilulek na krabičce. Pilulky se vždy konzumují ráno na lačno s dostatečným množstvím tekutin. Není nutné pilulky polykat vcelku, pokud s tím má někdo potíže. Je možné vysypat obsah do vody, kterou následně lehce vypije, jelikož pilulky neobsahují žádnou chuť. Po měsíci pravidelného užívání je důležité si dát týden pauzu.

Pokud vážíte méně než 75 kg, je doporučené užívat jednu pilulku ráno a pokud si chcete zpestřit libido ještě více, je možná konzumace jedné pilulky hodinu před aktem. Je však důležité nepřekročit čtyři pilulky denně.

Zjistěte kolik stojí Flagranti Premium Libido Men
ZJISTIT CENU

Pokud vážíte více než 75 kg, váš limit pilulek se zvýší, aby se dosáhlo vyžadovaného účinku. Tedy dvě pilulky ráno a dvě hodinu před aktem. Opět je důležité dodržovat denní limit, který je v tomto případě šest pilulek.

Zkušenosti a první pocity

Upřímně řečeno, při prvních dnech jsem byl celkem zklamaný. Užíval jsem pravidelně předepsané množství, ale účinky skoro žádné. To vše se však změnilo po prvním týdnu užívání.

Chtíč na sex se postupně každým dnem zvyšoval a erekce byla mnohem pevnější a déle trvající.

V některých momentech jsem si říkal, že je Premium Libido až moc účinné, jelikož mé potřeby nedokázaly být ukojeny.

Po ověření, že Premium Libido opravdu funguje, jsem se rozhodl experimentovat s užíváním. Nejprve jsem užíval celý měsíc pravidelně ranní dávku a na konci měsíce jsem zkonzumoval povolené denní množství před sexuálním aktem.

Účinek byl okamžitý a velmi účinný.

Nedokázal jsem myslet na nic jiného než sex a jak ukojit své potřeby. Erekce byla nejpevnější za celý můj život a dokázal ji uklidnit až čtvrtý orgasmus, ke kterému bylo časově náročné dojít, díky účinnosti. Tento experiment byl vskutku úspěšný, ale jak fyzický, tak časově náročný.

Rozhodl jsem se tedy zkusit, po týdenní pauze, zkonzumovat pouze povolené denní množství. Účinek se opět dostavil, ale v mnohem menší hladině. Celkový účinek vystačil na jeden orgasmus a poté se vytratil. Následným testováním jsem se docílil závěru, že je pro mě ideální pilulky užívat týden v kuse a poté zkonzumovat povolené množství. Účinek se dostaví okamžitě, ale ne v tak závažné míře.

Celkové hodnocení

Ačkoliv jsem byl zprvu skeptický, účinky mě naprosto ohromily. Uživatel si musí nejdříve najít své ideální množství užívání, ale i přesto je produkt skvělý. Doporučuji všem, kteří by si rádi zpestřili své intimní zážitky, nebo to jen daly jako dárek svému příteli.

Klady

Zápory

Přírodní složení Někdy až moc kvalitní účinky
Kvalitní účinky
Množství pilulek
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: