Čistič pomůcek patří mezi základní výbavu každého majitele erotických hraček. Přeci jen použití použité neumyté hračky je nehygienické a zdraví nebezpečné.

Uživatelský test od recenzenta Patrocluse

Z vlastních zkušeností jsem byl již mnohokrát z různých čistících pomůcek zklamaný, jelikož i po umytí byly hračky lehce lepkavé od lubrikantu, nebo měly specifický zápach po análních hrátkách.

Jelikož najít správný čistič, který uživateli vyhovuje, je velmi důležitá věc pro zdravý sexuální život, rozhodl jsem se, že vyzkouším ToyProBiotic. 

Proč mě zaujal

ToyProBiotic mě rozhodně zaujal svým složením, jelikož je plně veganské! Výrobek navíc voní po ovoci, což je pro mě velké plus.

Balení

ToyProBiotic je zabalen v klasické nenápadné plastové lahvičce s pumpičkou. Lahvička je úzká a skladná s objemem 200 ml, takže je ideální do jakékoliv taštičky. Díky své nenápadnosti ho můžete dát v klidu i do kosmetické taštičky a nikdo si toho nevšimne. 

Na lahvičce je také popsané detailně složení s návodem k použití. Co hodnotím i jako velké plus je, že pumpička sloužící jakožto rozprašovač vám poskytne ideální množství na důkladné umytí hračky, tudíž nebudete ani plýtvat. 

Složení

Jak jsem již zmiňoval, složení je čistě veganské. Prostředek je vhodný především na erotické hračky, ale i na menstruační kalíšky, latexové obleky a různé textilie. Enzymy a probiotické bakterie přirozeně ničí bakterie nesoucí zápach.

Zjistěte kolik stojí Enzymatický čistič pomůcek ToyProBiotic
ZJISTIT CENU

Testování

Čistící prostředek jsem vyzkoušel na různé druhy erotických pomůcek. Poradí si jak s masturbačními pomůckami, tak i s pomůckami análními bez jakéhokoliv problému, což mě velmi překvapilo.

Vždy mi stačil pouhý jeden střik rozprašovačem a jakákoliv má pomůcka mi krásně čistá a voněla hezky po ovoci. 

Při následné opětovné aplikaci hraček nedošlo k žádnému pálení ani zánětu a po dobu celého aktu stále krásně voněly po ovoci. 

Celkové hodnocení

ToyProBiotic se pro mě stal výhercem čističů pomůcek na plné čáře. Zatím jsem ještě nenašel prostředek, který by mi až tak moc dobře vyhovoval. Opětovná koupě v budoucnu je pro mě samozřejmostí.

Klady

Zápory

Vůně po ovoci Nemám
Pumpička
Složení
Stačí malé množství
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU

Recenze od testerky Anteraisprfektní péče o vaše erotické pomůcky

Péče o erotické pomůcky je stejně důležitá jako jejich samotné používání. Aby byly pomůcky hygienicky čisté, zachovaly si dlouhou životnost a zůstaly bezpečné pro další použití, je nezbytné je pravidelně a správně čistit.

Rozbalování u mě doma

Čistič přišel v jednoduchém, ale praktickém balení, které jasně vyjadřuje jeho účel. Lahvička o objemu 200 ml je kompaktní a snadno skladovatelná, s dobře uzavíratelným víčkem, které zaručuje, že se čistič neotevře během cestování.

To oceňuji! 

Na první pohled mě zaujalo minimalistické a funkční balení (ve stylu nového Sexy Elephanta), které je navrženo tak, aby se snadno používalo i jednou rukou. Lahvička navíc působí pevně, což je výhodné při častém používání.

Z čeho je?

Je ve formě tekutiny, která má jemnou, ale nevtíravou vůni. Produkt je vytvořen na bázi enzymů a probiotik, což z něj činí solidní řešení pro čištění erotických pomůcek. Enzymy zajišťují hloubkové čištění, zatímco probiotika se starají o mikrobiální rovnováhu, címž zabraňují vzniku škodlivých bakterií na povrchu pomůcek.

Samotný přípravek neobsahuje agresivní složky, alkohol ani parabeny, což znamená, že je šetrný k citlivým materiálům, jako je silikon, latex nebo guma.

Je tak dle mého ideální pro použití na jakýchkoli erotických pomůckách, aniž by došlo k jejich poškození nebo opotřebení.

Použití v praxi

Použití čističe je velmi snadné – na to nepotřebujete narovinu ani návod či postup. Stačí aplikovat malé množství čističe na povrch pomůcky, jemně rozetřít a nechat působit několik minut. Poté je nutné pomůcku důkladně opláchnout teplou vodou. A nechte odstát/osušit.

Zjistěte kolik stojí čistič hraček Toy Cleaner
ZJISTIT CENU

V praxi jsem si zkoušela, jak dobře dobře odstraňuje zbytky lubrikantů a tělesných tekutin po hraní. A to aniž by bylo potřeba použít větší množství kapének. Líbí se mi zejména to, že nezanechává žádné stopy nebo nepříjemné pachy, jak to bývá u některých konkurenčních čističů.

Po použití čističe jsou hračky nejen čisté, ale také hebké a příjemné na dotek.

Navíc, díky svému složení s probiotiky, přináší čistič dlouhodobější ochranu, což zajišťuje, že jsou pomůcky hygienicky čisté i po delší době skladování.

Závěrem z testování

Toy Probiotic je za mě ideální pro každého, kdo hledá spolehlivý a šetrný způsob čištění erotických pomůcek.

Díky svému složení s enzymy a probiotiky se stará nejen o okamžité odstranění nečistot, ale i o dlouhodobou hygienu pomůcek.

Jeho snadné použití, decentní vůně a šetrnost k různým materiálům ho činí ideálním řešením pro běžnou (a hlavně opakovanou) péči o vaše sex-hračky. Takže pamatujte = před hraním i o něm pěkně pečlivě čistěte – nejde jen o životnost hračky, ale hlavně o vaše zdraví!

Klady

Zápory

Šetrné složení na bázi enzymů a probiotik Vyšší cena oproti běžným čističům
Neobsahuje agresivní chemikálie Není v nabídce cestovní balení (200 ml může být na cesty moc velké)
Snadné a rychlé použití
Jemná vůně, nezanechává zbytky
Ideální pro všechny materiály erotických pomůcek
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: