Řadím se do skupiny žen, které mají rády vibrace. S tímto vědomím otevírám krabičku, která nabízí potěšení v podobě 4 rychlostním módů. Slibuje silné vibrace, jemnost silikonu a taky, tradičně, pro majitelky většího množství erotických hraček, nervy s hledáním správného dobíjecího kabelu. 

Název, co neláká?

Tvar plamínku má zřejmě nabídnout vzplanutí vášní, název mě však nabádá myslet si, že se spíš někdo tuto vášeň chystá uhasit.

Zapínací tlačítko v podobě smajlíka mě v tomto podezření utvrzuje. Nechci být přísná, nechci být boomer, ale… je to infantilní a klidně bych si vystačila s méně emotivním způsobem zapínání. 

Ale tak tedy dobře, úsměv a jdeme na to.

Že by vibrace nebyly silné, to jistě tomuto vibrátoru vytýkat nelze. Název začínám chápat ve více významech, ruka se mi chvěje natolik, že mi začíná stroj evokovat hasiče se sbíječkou. Možná bych ocenila i nějakého hasiče, který místo mě převezme velení,  protože moje ruce, nikoliv intimní partie, jsou vibracemi zcela odzbrojeny.

Síla?

Musím přiznat, že mi to v prvních několika pokusech bylo natolik nepříjemné, že jsem nebyla schopná soustředit se na vlastní vzrušení a hledat potenciál hračky.  

Zjistěte kolik stojí Vibrátor Smile Makers The Firefighter
ZJISTIT CENU

Z neochoty hledat rozmanité nabíjecí kabely k dalším vybitým hračkám jsem tomuto vibrátoru dala ještě pár šancí.

Musím uznat, že tvar je zajímavý, je netradiční, lze jej polohovat tak, že nabízí vibrace od klitorisu až k zadečku, úzká špička i úzké kraje dávají možnost prozkoumávat celé tělo, a to jinak než u klasických vibrátorů falických tvarů. 

Sedl mi?

Potenciál hračky vidím spíše v párových hrátkách, mohl by zřejmě nabídnout zpestření předehry.

Nemohu však říct, že by můj klitoris v tomto ohledu pro testovaný vibrátor nějak vzplanul.  

Klady

Zápory

Síla vibrací Nepříjemné držení kvůli vibracím
Neobvyklý tvar Způsob nabíjení
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU

Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: