Malý, ale šikovný vibrátorek. Strčíte si ho jen tak do kabelky, ti odvážnější pak třeba jako přívěsek (v balení je součástí i šňůrka a samotný vibrátor má poutko). Velice snadno se může stát vaším nejlepším přítelem na cestování a nevzbudí žádné podezření od lidí kolem.

Srdce pro každou?

Měla jsem tu čest si ho vyzkoušet a i když jsem byla ze začátku velice skeptická, nakonec překvapil. Je vyroben z hlaďoučkého silikonového materiálu, který přímo vybízí k použití. Na první pohled si řeknete, že je to zase nějaké “prdítko”, které možná ze srandy vyzkoušíte, ale mile vás překvapí svojí intenzitou.

Vibrace a…

Určitě oceníte jak 10 klasických vibračních programů, tak programy tlakové a hlavně jejich ideální kombinaci, kterou si navolíte dvěma jednoduchými tlačítky.

Na své si přijdou jak milovnice něhy, tak ty, které milují trošku drsnější zacházení.

Když dojde šťáva, nevěšte hlavu, má magnetický konektor na nabíjení. Díky voděodolné úpravě je snadné i jeho udržování, ač do vany bych jej s sebou asi nebrala.

Podtlakem to začíná

Já jsem si vyzkoušela sání (a samozřejmě vibrování) jak na klitorisu, tak bradavkách a přemýšlím, kde jsem byla spokojenější.

Ano, sací hubička není příliš velká (tomuto výrobku by ani neslušela), takže to chce opravdu snahu a když ji budete přikládat se dvěma promile, asi vám bude chvilku trvat, než se trefíte na to správné místo.

Zjistěte kolik stojí Adore Heartbeat tlakový vibrátor
ZJISTIT CENU

Kombinací končí

Pak vás ale pohltí téměř nekonečná vlna slasti. Osobně mám ráda kombinaci vibrací i sání. Vibrátor se osvědčil buď na klitorisu ve chvíli, kdy partner při sexu přirážel, protože se krásně vešel tam, kam měl díky své velikosti.

Jelikož mám ráda vícečetnou stimulaci, pak použití na bradavkách byla jasná volba. Já nemám bradavky příliš velké, takže nebyl problém, dovedu si ale představit, že větší bradavky by tolik nenasál. U mužů bych viděla použití opravdu jen na bradavky.

Dárek k pohledání?

Celkově bych řekla, že pokud se rozhodnete dát tento malý poklad jako dárek (klidně i sama sobě), určitě nešlápnete vedle, protože svým roztomilým tvarem a použitím vykouzlí úsměv na nejedné tváři.

Klady

Zápory

Jemný materiál Musíte se správně trefit na to pravé místo
Mnoho vibračních i sacích programů Trochu menší sací hubice
Malá kabelková velikost
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU
Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: