Podobně rozvětvenou a sestavenou hračku jsem neměla doposud možnost vyzkoušet, ale nyní se ke mně dostala a já zkoušela jako divá! Takových možností nabízí! Stimulace bodu G, Klitorisu i jemnou masáž hráze… Kdo by tomuto odolal? Já rozhodně ne!

Navíc jako bonus se vibrátor může nahřát až na teplotu 42 ⁰C. Na zimní večery, kdy člověk nechce prochladnout, uvítá tuto možnost. Na hrátky s teplem jsem se těšila hodně.

Rozbalení

Vibrátor je zabalen v krásně vypadající krabičce, kde leží na svém místě tak, aby se nemohl při přepravě nijak pohnout nebo poškodit. Balení obsahuje magnetické USB nabíjení, návod k obsluze a samotný vibrátor. Uvítala bych přibalený skladný obal, kam hračku poklidím.

Materiál

Erotická pomůcka je vyrobena ze silikonu v oranžové barvě, na který se nelepí nečistoty ani prach. Voděodolnost zajišťuje snadnou údržbu ve vodě bez nějakého poškození. Anatomický tvar trojzubce zajistí správný dotyk na konkrétní místa. Zároveň umožňuje příjemně hračku držet.

Zjistěte kolik stojí Adore Coraline – silikonový tlakový vibrátor 3v1 s nahříváním
ZJISTIT CENU

Rozměry

  • Celková délka: 22 cm
  • Použitelná délka: 12,8 cm
  • Průměr špičky: 3,3 cm
  • Hmotnost: 248,4 g

Použití v praxi

Pružný výběžek na klitoris, se kterým se dá pohnout na určené místo, zahnutý bod vaginální části a plochý výběžek na stimulaci hráze. Tyto možnosti trojzubec nabízí najednou nebo použití některé možnosti samostatně.

Nabízí 10 vibračních programů, které nabízí vibrátor a 6 tlakových intenzit pro dráždění klitorisu. Ovládá se pomocí dvou tlačítek – Zapneme podržením tlačítka power. Vibrace se ovládají krátkým stisknutím tlačítka power. Nahřívání zapneme spodním tlačítkem, které je podsvícené červeně.

Hodnocení textové

Je to skvělý povedený kousek, ke kterému se ráda vracím. Je to multifunkční hračka, která může nabídnout v podstatě většinu řešení tvé chutě. Máš chuť na tlakovou stimulaci? Má. Máš chuť na dráždění bodu G? Má. A co takhle dráždění hráze? Jasně! Stačí si vybrat dle chuti. Třešničkou na dortu je tepelná stimulace. Prohřeje tě a navíc ti navodí pocit opravdového penisu.

Klady

Zápory

Vyhřívání Ocenila bych lepší manipulaci s výběžkem na klitoris
Trojitá stimulace
Silikonový materiál
Aktuální cenu a možnost objednat si prohlédněte zde:
Šipka
DO OBCHODU

Napište komentář

Kliknutím na tlačítko ODESLAT KOMENTÁŘ udělujete
souhlas se zpracováním osobních údajů.

Spolupracujeme: